Beauty

Oh la la: deze nagellak is perfect voor de feestdagen

nagellak-feestdagen-zwart

Het is geen geheim dat het vinden van de juiste kleur nagellak een uitdaging kan zijn. Enne, helemaal moeilijk is om te kiezen welke kleur er op jouw nagels gaat shinen met de feestdagen. Wij hebben nu de absolute must-have nagellak gevonden, die je wil rocken deze Kerst!

De perfecte nagellak voor de feestdagen

Wie aan gellak denkt, denkt natuurlijk aan Pink Gellac, het ultieme merk voor hoogwaardige gellak, met hun nieuwste sensationele toevoeging: de Reflective Black Midnight Stars gellak! Laat je niet misleiden door het feit dat zwart niet altijd als feestelijk wordt beschouwd, want deze unieke nagellak zal je namelijk verrassen. Overdag presenteert het zich als een stijlvolle, ingetogen zwarte tint met subtiele glitters, maar zodra er licht op valt, onthult het een sprankelend en betoverend effect! Ontdekt op TikTok, geeft deze gellak de perfecte manier om je nagels te transformeren in een glamoureuze eyecatcher tijdens de komende feestdagen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Pink Gellac ook een scala aan andere reflecterende kleuren, waaronder groen, lila, paars/rood, en natuurlijk de verbluffende zwarte variant. Met deze lakjes ben je verzekerd van een trendy en sprankelende look die de aandacht zal trekken. Maak je klaar om te stralen!

View post on TikTok

Drie makkelijke stappen

De nagellakjes zijn niet alleen leuk, maar ook super eenvoudig aan te brengen. Volg gewoon deze 3 stappen en je bent helemaal klaar om te schitteren. Stap één: breng een basecoat aan en laat het even drogen onder de lamp. Stap twee: herhaal hetzelfde proces, maar gebruik nu in plaats van de basecoat de nagellak zelf. Stap drie: breng een topcoat aan voor extra bescherming en een extra glanzende touch. Het is zo simpel als dat!

Dus ren snel naar Pink Gellac voor deze geweldige nagellakjes. Voor maar liefst € 16 heb jij deze reflecterende lakjes in huis. Lak je nagels en show ze met de feestdagen!

Beeld: TikTok: @tiffanyabbigailebeauty