Lifestyle

Nachtmerries over je lover die vreemdgaat? Dit betekent het!

nachtmerries-lover-vreemdgaat

‘s Nachts hoop je eindelijk rust te hebben van negatieve gevoelens zoals jaloezie, maar helaas zitten we niet zo in elkaar. Heb jij vaak nachtmerries over je lover die vreemdgaat? Dit kan het betekenen voor jou!

Nachtmerries

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je wordt zwetend en gestresst wakker naast je partner, omdat je zojuist hebt gedroomd dat hij of zij vreemd is gegaan! Dat is geen lekker begin van je dag en kan soms zelfs voor spanningen zorgen in de relatie. Om ruzie te voorkomen, leggen wij jou uit wat deze droom betekent en wat je er tegen kan doen. We kunnen het eerder een nachtmerrie noemen, want dit is wel het laatste dat je wil meemaken als je hoteldebotel bent van jouw lover! 

De betekenis van deze droom, hangt af van jouw situatie. Maar voordat we daar in duiken, is het belangrijk om te weten dat je zéker niet de enige bent die dit wel eens droomt!

Wantrouwen

Heeft jouw partner je wel eens eerder bedrogen of heb je dit in een vorige relatie meegemaakt? Dan is het niet zo gek dat je een beetje wantrouwend bent geworden. Je onderbewust zijn is er misschien meer mee bezig dan dat je had gedacht. Dit komt tijdens het slapen naar boven waardoor jij die vervelende nachtmerries krijgt. In deze situatie is het belangrijk om erover te praten met je partner. Vertel over wat je in je vorige relatie hebt meegemaakt en misschien kan jouw lover je wel enorm geruststellen!

Lees ook:
OMG! Scheten laten in het bijzijn van je lover is goed voor jullie relatie

Onzekerheid

Zelfs als je helemaal happy bent in je relatie, is het mogelijk dat je nachtmerries hebt over je lover die vreemdgaat. Dit heeft dan misschien niks te maken met een gebrek aan vertrouwen, maar weerspiegelt waarschijnlijk jouw eigen onzekerheden. Deze droom haalt wellicht onzekerheden in jullie relatie naar boven, waar je zelf eerder nog nooit bij stil hebt gestaan. Ook nu zit de oplossing in communiceren! Spreek je onzekerheden uit en vraag ook aan je partner of hij/zij ergens mee struggled. Het kan namelijk zo zijn dat jij juist zijn/haar onzekerheden aanvoelt en hierdoor zulke nachtmerries droomt. Communication is key!

Beeld: pinterest