Celebs

Blijkbaar spreken we de naam van zangeres Adele altijd al verkeerd uit

naam-adele-verkeerd

Zangeres Adele is al jaren mega populair. In 2021 bracht ze een nieuw album uit, na jaren van de radar te zijn verdwenen. Maar blijkbaar spreken we al die tijd de naam van Adele helemaal verkeerd uit. Ze onthult in een Q&A hoe je haar naam wél hoort uit te spreken.

Album ’30’

Alweer een jaar geleden, bracht Adele haar langverwachte album ’30’ uit. Het is haar vierde album en stond in het teken van haar scheiding, moederschap en natuurlijk liefdesverdriet. De nieuwe muziek heeft lang op zich laten wachten. Vijf jaar na het uitbrengen van haar album ’25’, konden we eindelijk opnieuw genieten van de stem van deze geweldige Britse zangeres.

Q&A

Adele, besloot een Q&A te doen om haar nieuwe videoclip van het nummer ‘I Drink Wine’ te vieren. Een van de fans die een vraag heeft ingezonden, verrast Adele met de manier hoe ze de naam van de zangeres uitspreekt. “Ik hou ervan. Ze heeft mijn naam perfect uitgesproken.”

Lees ook:
Deze tien dingen spreken we dus blijkbaar allemaal verkeerd uit!

Adele

De zangeres legt vervolgens ook uit hoe we waar naam wél horen uit te spreken, wat we dus blijkbaar al jaren verkeerd doen! Je hoort haar naam uit te spreken als ‘uh-dele’ met een lichte nadruk op de tweede lettergreep. De volledige naam van de zangeres is Adele Laurie Blue Adkins. Volgens de Britse zouden mensen haar naam al die tijd verkeerd uit spreken als ‘ah-dell’.

View post on TikTok

Beeld: instagram: @adele

Must reads 👀