Fashion

Trendy mutsen en hoofdaccessoires om de winter door te komen

mutsen-hoofdaccessoires-winter

Het is weer ontzettend koud buiten en dan willen we ons graag warm aankleden. Maar tegelijkertijd willen we er ook stijlvol uitzien. Met deze trendy mutsen en hoofdaccessoires voor de koude winter gaat dat zeker lukken. Zo blijf je warm en stijlvol!

1. Winterse bucket hat

Een trend die we het afgelopen jaar veel voorbij zagen komen: de bucket hats. Een item die we vorige zomer massaal gedragen hebben, maar die ook goed van pas komt in de winter. Komende maanden zijn de furry en teddy bucket hats namelijk helemaal in. Een echte must-have die je outfit afmaakt, maar je ook nog eens warm houdt wanneer je naar buiten gaat.

2. Muts

Nee, we hebben het niet over die mutsen met ontzettend grote pompons aan de bovenkant. Die muts die onze moeders ons vroeger zo graag aansmeerden. We hebben het over de simpele warme muts, ook wel de beanie genoemd. Alle exemplaren die je je maar kan bedenken zijn beschikbaar. Van printjes, naar basic naar felle kleuren en mutsen met structuur. Een winteraccessoire die onmisbaar is in jouw garderobe.

3. Balaclava

Een combinatie van een sjaal en een muts is de balaclava natuurlijk. De naam van deze hoofdaccessoire komt van de stad Balaklava op de Krim, waar Britse soldaten de mutsen droegen tijdens de Krimoorlog in 1850. Zo heb jij ook weer eens een leuk feitje om tegen je ouders te vertellen. Tegenwoordig worden de mutsen echter gebruikt tijdens de winter en horen ze echt thuis in de streetstyle looks.

4. Pet

Een tijdloos item dat je eigenlijk het hele jaar door kan dragen is de pet. Een pet is namelijk gemakkelijk te combineren en zorgt voor een klassieke en sportieve look. Ga bijvoorbeeld voor een baseball cap voor de ultieme sporty look. Een voordeel van een pet is dat je deze gewoon op kan gooien als je een bad hairday hebt.

Lees ook:
Trend-alert! Dit wordt dé modekleur van 2023

5. Sjaal

Meestal dragen we sjaals om onze nek, maar dat hoeft niet per se! Je kunt ze namelijk ook prima om je hoofd dragen, zodat je lekker warm blijft in de winter. Welke hoofdaccessoire past het beste bij jou? Wij kunnen nog niet kiezen, want all headwear is the best wear.

Beeld: pinterest

Must reads 👀