Astrologie

Trending! Deze moon phase’-test van TikTok moet je echt proberen

moon-phase-test-tiktok

Astrologie wordt steeds populairder, omdat het veel kan vertellen over je persoonlijkheid. En daar zijn we natuurlijk allemaal erg nieuwsgierig naar. En daarom gaat ook deze 'moon phase-test' viral op TikTok. Met déze nieuwe trend kan je namelijk kijken of jouw lover ook echt bij je past. Wij vertellen je hoe deze test werkt.

Moon phase soulmate test trending op TikTok

Op TikTok gaan de laatste tijd steeds meer toffe trends viral, waarmee je jouw perfecte match kan vinden. Ook nu is er op TikTok weer een nieuwe viral trend, namelijk de ‘moon phase soulmate-test’. Op een bepaalde leeftijd zijn we natuurlijk allemaal op zoek naar onze ware liefde. Iemand waar we ons vertrouwd bij voelen en de rest van ons leven mee willen spenderen. Tegenwoordig is het toch nogal lastig om een zogenaamde soulmate te vinden, je kan namelijk zo’n geweldig gevoel ook voelen voor een goede vriend of vriendin. Volgens de test op TikTok heeft iedereen een perfecte soulmate op basis van de fases van de maan. Veel mensen op TikTok hebben het al geprobeerd, ga jij ook meedoen aan de viral trend?

Lees ook:
Dit zijn de vier knapste sterrenbeelden

Zo werkt de test

De test is een korte tijd razend populair geworden op TikTok, veel mensen zijn toch benieuwd naar hun perfecte soulmate. Bij deze test wordt er gekeken naar de verschillende maanfases van de dagen dat jullie geboren zijn. En ook jullie spirituele eigenschappen spelen een grote rol bij deze test. Deze worden allemaal met elkaar vergeleken en het resultaat is dan ook erg duidelijk. Volgens astrologen is de test niet honderd procent betrouwbaar, zij gebruiken namelijk een andere manier om de liefde te bepalen. Jullie kunnen volgens de test dus helemaal niet bij elkaar passen, maar no worries! Misschien zijn jullie alsnog gewoon meant to be voor elkaar ;-).

View post on TikTok

Beeld: Pinterest