Travel

Girls trip! Dit zijn de mooiste steden voor een stedentrip in de herfst

stedentrip-herfst

De herfst is een geweldig seizoen om mooie steden te bezoeken. De steden zijn prachtig versierd, er liggen overal bruine bladeren en je raakt he-le-maal in de fall vibe. Ga jij met je vriendinnen nog op vakantie? Deze steden zijn het mooist in de herfst voor een toffe stedentrip!

1. Praag

Praag is een stad die je sowieso een keertje gezien moet hebben. Het is een onwijs mooie stad, perfect voor een romantische vakantie of een stedentripje in de herfst. Het centrum barst van de eeuwenoude straatjes en bijzondere hotels. Bezoek bijvoorbeeld een boetiek–, designer– of een eeuwenoud hotel. Overdag kan je lekker cultuur snuiven of shoppen, terwijl je ‘s avonds het Tsjechische uitgaansleven kan ontdekken. We like!

View post on Instagram
 

2. Parijs

Parijs; de stad van de liefde. Maarre, ook reuze gezellig met je besties, hoor! Parijs is zo’n stad die je honderd keer kan bezoeken, in ieder seizoen, en het zal altijd leuk blijven. Wijn drinken, stokbrood eten, de Eiffeltoren bezoeken of langs de Seine wandelen: het kan allemaal. Dé perfecte stad om ook een keertje in de herfst te bezoeken, dus!

View post on Instagram
 

3. Antwerpen

Naast Parijs, is ook Antwerpen áltijd een goede optie. Je bent niet lang onderweg, maar toch geeft het je echt een vakantiegevoel. Bezoek de lekkerste restaurantjes en verblijf in de fijnste hotels. Daarnaast is er genoeg cultuur te ontdekken door de prachtige binnenstad. Meer dan genoeg te doen in ons buurland!

View post on Instagram
 

4. Londen

Londen is een onwijs grote stad waar altijd leuke activiteiten te doen zijn. In deze tijd van het jaar hangt de stad vól met prachtige kerstverlichting en zal het je gegarandeerd al helemaal in de kerststemming brengen. Verdwaal in het enorme warenhuis Harrods, maak een rondrit in een klassieke Engelse bus of breng een bezoekje aan de Big Ben en ontdek ‘s nachts het gezellige uitgaansleven. Dé perfecte stad voor een stedentripje!

View post on Instagram
 

Lees ook
Deze geheime Griekse eilanden MOET je bezoeken tijdens je volgende girlstrip!

5. New York

Durf jij het aan om een stad verder van huis te ontdekken? Dan is New York dé optie voor jou en je besties! Ook dit is een enorme stad waar je urenlang in kan verdwalen. Bezoek bijvoorbeeld het wereldberoemde Times Square of maak een wandeling door Central Park. De stad is in deze tijd van het jaar verlicht met de mooiste kerstlampjes. Om New York te bezoeken moet je wel wat meer geld opsparen, maar het is het volledig waard!

View post on Instagram
 

Beeld: Pinterest