Lifestyle

We lovin’ it! Hier vind je de mooiste McDonald’s ter wereld

mooiste-mcdonalds-ter-wereld

Als je een fancy diner plant met je vriendinnen, is de kans groot dat je er niet voor kiest om naar een fastfoodketen te gaan. Maar als je deze McDonald’s hebt gezien denk je wel daar wel anders over. Dit is de mooiste McDonald’s ter wereld!

McDonald’s

Jaren geleden heeft de fastfoodketen McDonald’s een grote metamorfose gekregen. Het interieur is dan ook al een tijdje niet meer geel en rood. En de moderne look heeft het restaurant goed gedaan, maar het kan altijd nóg beter! De meeste mensen gaan naar de McDonald’s om een lekkere vette hap te halen, maar het is nog leuker als je ook kan genieten van de ambiance. En bij de McDonald’s in déze stad kan dat zeker!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Het wereldwijde menu bestellen? Bij déze McDonald’s kan het!

Porto, Portugal

Deze McDonald’s opende voor het eerst haar deuren in 1995 en het is een hele andere ervaringen dan dat wij in Nederland gewend zijn. Dit filiaal bevindt zich in de stad Porto, in Portugal. Even een retourtje boeken om dit fastfoodrestaurant te bezoeken? Wij zouden het er wel voor over hebben. Van prachtige glas in lood ramen tot aan kristallen kroonluchters, deze McDonald’s heeft het allemaal. We lovin’ it!

Het menu is verder vergelijkbaar met hier in Nederland en alle andere filialen. Wel is het mogelijk om in Portugal een biertje te bestellen én hebben ze een aantal andere burgers op het menu. In dit prachtige oude pand zit ook een McCafé waar je heerlijk kan genieten van een kop koffie en verrukkelijke gebakjes en taartjes. Ga jij langs bij de mooiste McDonald’s ter wereld?

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: pinterest