Celebs

Montana Meiland deelt goed nieuws na break-up: ‘Je moet toch door’

Nicoline
montana-meiland-breuk

Naar omstandigheden lijkt het goed te gaan met Montana Meiland, aangezien ze kortgeleden nog een break-up met Dirk heeft meegemaakt. Maar Montana blijft niet bij de pakken neerzitten. Ze deelt goed nieuws!

Break-up met Dirk

Richting het einde van 2022 maakte Dirk en Montana het verdrietige nieuws bekend dat ze uit elkaar gingen. “We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten”, schreef Montana destijds bij een foto met haar ex Dirk. Het is niet niks om iemand waar je acht jaar mee samen bent geweest ineens lot te moeten laten.

View post on Instagram
 

Zo schreef Dirk dat Montana nog altijd “zijn alles” zal blijven. “Op het moment doen we een stap terug in onze relatie om onszelf weer terug te vinden. Na alles wat er de afgelopen jaren om ons heen gebeurd, zijn we veranderd, positief en negatief, bewust en onbewust. Dit kan alleen bereikt worden door elkaar op het moment los te laten en te kijken wat de toekomst ons brengt. We houden van elkaar en blijven in ieder geval goede vrienden.”

Volgende stap

De twee hebben het al gezegd, de breuk zal er voor zorgen dat ze zichzelf weer terug kunnen vinden. “Ik ben de laatste tijd veel met mezelf bezig”, zegt Montana. Ze stelt dat ze de afgelopen tijd echt in zichzelf is gekeerd en vooral met haar nieuwe huis bezig is. Wacht, wat? Een nieuw huis? Ja zeker! Aan Shownieuws vertelt Montana dat ze “een eigen plekje” heeft. “Daar ben ik de afgelopen dagen heel veel mee bezig geweest. Allemaal vloerbedekking verwijderd, enzo.”

Lees ook:
Wordt Diva van Echte Meisjes in de Jungle de nieuwe Bachelorette?

Contact

Natuurlijk heel fijn voor Montana dat ze al klaar is voor deze belangrijke stap, maar heeft ze nog contact met Dirk? Nou, eigenlijk niet zo veel meer. “Hier en daar heb je nog dingetjes en daar heb je contact over”, stelt Montana. Hoewel Dirk momenteel in Polen verblijft is het contact tussen Martien, Erica en Dirk nog steeds goed. In de tussentijd is Montana druk met haar nieuwe huisje, want ja “je moet toch door”.

Beeld: Instagram: @montanameiland