Celebs

Gaan Monique Westenberg en André Hazes weer samenwonen?

monique-westenberg-andré-hazes-samenwonen

Het leven van André Hazes wordt altijd erg uitgelicht, maar de laatste tijd is de zanger wel héél erg in de picture. De loep ligt vooral op zijn liefdesleven. Nu gaan de geruchten dat André Hazes en Monique Westenberg weer samen wonen! 

André Hazes en Monique Westenberg

Het liefdesleven van André Hazes is maar lastig bij te houden. De zanger wil er zelf maar weinig over kwijt, maar zijn ex Monique Westenberg plaatst wel regelmatig kiekjes van hun relatie op Instagram. Zo nu en dan verschijnt er een arm, hand of voet van vriend André. Of de twee nu écht samen zijn is niet duidelijk, dat ze veel tijd doorbrengen hoeft natuurlijk niet zoveel te betekenen. Maar deze keer is de hint die Monique deelt toch iets minder subtiel!

Lees ook:
Monique Westenberg openhartig over relatie met André: ‘Ik haatte hem

Samenwonen

Monique heeft nu een foto gedeeld op haar Instagram Stories waar je een naambordje van het huis ziet. Naast de bijzondere keuze om het bordje in Harry Potter-thema te drukken (voor zoontje Dré), valt er nog iets anders heel erg op. Niet alleen Monique’s achternaam staat op het bordje geschreven, maar ook de achternaam ‘Hazes’ staat erbij.

Betekent dit dat André en Monique weer samen onder één dak wonen? Wij zijn benieuwd of we van de zanger ook nog iets horen, of dat het hier bij blijft. Wat denken jullie?

Beeld: Instagram @andrehazes

Must reads 👀