Films & Series

Om déze reden komt er geen VIPS-seizoen van Temptation Island

beste-verleider-temptation-island-vips

In het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave zien we twee bekende gezichten die al eens eerder aan het realityprogramma hebben meegedaan. Maar volgens presentatoren Monica en Kaj is dit géén VIPS-seizoen en zal deze ook niet snel komen.

Temptation Island: Love or Leave

De voorpret is begonnen, alle koppels en singles zijn bekend en we kunnen niet wachten op de eerste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Om de fans alvast een tipje van de sluier te geven, mocht Girlscene Monica Geuze en Kaj Gorgels interviewen over het nieuwe seizoen. Hier gaat het over wat we allemaal kunnen verwachten en wat zij van vinden van het realityprogramma.

In het interview kwam de vraag naar boven of dit nu wel of niet een speciale editie is. We weten inmiddels dat het bekende koppel Mike en Evie zich gaan wagen aan de ultieme relatietest, maar waarom doen er niet meer celebs mee? Dít is volgens Monica en Kaj de reden dat er geen VIPS-seizoen komt van Temptation Island.

Lees ook:
WOW! Dit bedrag verdien je als single in Temptation Island

VIPS-seizoen

De fans vonden het natuurlijk geweldig om te horen dat de oud-verleiders Mike en Evie nu als stelletje mee doen aan het nieuwe seizoen. De geruchten gaan dus dat het de bedoeling was om een VIPS-editie te maken, dus dit moesten wij natuurlijk even bij de bron zelf navragen! Temptation Island presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels vertellen ons alle details.

View post on Instagram
 

Te weinig animo

Tijdens het interview vroegen we aan Kaj en Monica waarom het geen VIPS-seizoen is dit keer. “Er waren er niet genoeg, haha!”, antwoordde Monica lachend. “Volgens mij was het meer per toeval dat Evie en Mike toevallig meededen. Want volgens mij was het niet per se bedoeld als een VIPS-seizoen”, legt ze uit. “Dit is ‘Love or Leave’, VIPS heeft Kaj voor de laatste keer gemaakt met gewoon een normale Temptation. Dat is ook maar één keer gedaan”, aldus Monica. Maar komt het dan ooit wel nog terug? “Ik zou dat wel leuk vinden als dat nog eens komt. Maar ja, als jij ze kan vinden!”, laat Kaj weten.

Beeld: videoland