Celebs

Monica Geuze deelt bijzonder moment met dochtertje Zara-Lizzy

monica-geuze-zara-lizzy

Monica Geuze heeft pas bekendgemaakt dat ze is gestopt met vloggen, maar dit betekent gelukkig niet dat haar fans niks meer van haar zullen horen. Monica Geuze deelt nu namelijk een heel bijzonder moment met dochtertje Zara-Lizzy!

Monica Geuze

Ondanks dat influencer Monica Geuze is gestopt met vloggen, laat ze haar fans natuurlijk niet vallen en deelt ze nog regelmatig kiekjes van haar privéleven. In januari plaatste de YouTuber haar allerlaatste vlog. Ze vond het lastig om dit nieuws te brengen, maar het is een goede beslissing geweest voor haar. Inmiddels zijn we alweer wat weken verder en zijn er op TikTok al een aantal mini-vlogs online gekomen. “Het bevalt me goed. Ik denk dat het het juiste moment was en het perfect zo is. Aan alles komt een eind”, vertelde Monica over deze grote beslissing.

Haar fans zijn nu al even aan het nieuwe normaal gewend, maar worden zo hier en daar nog verrast met leuke ‘achter de schermen’ kiekjes. Gister heeft de beauty een super schattig en bijzonder moment gedeeld met haar dochtertje.

Lees ook:
Harrie Snijders reageert op geruchten over Monica Geuze

Bijzonder moment

Zara-Lizzy, het vierjarige dochtertje van Monica Geuze, beleefde gister wel een heel bijzonder moment én mama mocht mee! De kleine grote meid ging voor het eerst op date. Ahw, cute! Op de Instagram Stories is een foto te zien van de twee kleine tortelduifjes. Ze drinken een sapje en genieten van wat popcorn. So cute! “Wanneer je 4-jarige dochter haar eerste date heeft en je nog mee mag”, schrijft de influencer bij de foto.

Op de foto is het gezicht van Zara-Lizzy (en die van haar date) bedekt. Dit doet Monica heel bewust. “Dat wil ik haar niet aandoen en ik wil dat dat haar eigen keuze is!”, heeft ze wel eens eerder uitgelegd aan haar volgers. Dan maar een lief hartje op het gezicht!

Beeld: instagram @monicageuze

Must reads 👀