Celebs

Monica Geuze en Yolanthe Cabau te zien in dít populair programma

monica geuze yolanthe cabau

Monica Geuze en Yolanthe Cabau zijn samen gespot in een behoorlijk opvallende outfit. De twee dames zouden namelijk mee doen met aan dít populaire programma.

Jachtseizoen

Waarschijnlijk komt het programma je erg bekend voor. In 2016 besloot het iconische trio dat samen StukTV vormt Jachtseizoen te introduceren. Ze nodigen BN’ers uit die moeten vluchten van Giel, Thomas en Stefan. Elke tien minuten wordt de locatie van de BN’er doorgestuurd naar de jongens. Als de BN’er vier uur lang uit handen van de StukTV jongens weet te blijven, winnen ze. Zo niet, dan wint Team Stuk. Elk seizoen is het weer mega spannend. Het blijft altijd een verrassing welke BN’ers en influencers meedoen, maar een oplettende volger heeft Monica Geuze en Yolanthe Cabau samen gespot. 

Lees ook: 
Zien! Emma Heesters straalt weer na break-up

Monica Geuze en Yolanthe Cabau

Een volger van Juicechannel heeft Monica Geuze en Yolanthe Cabau gespot in een hele opvallende outfit. Beide dames droegen een oranje pak en stonden voor het jachtseizoen busje. Het is dus zeker dat de twee knappe dames in het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen te zien zijn. Wij zijn benieuwd of zij vier uur lang uit handen van Thomas, Stefan en Giel weten te blijven.

Must reads 👀