Celebs

Monica Geuze wil vlogs verwijderen: ‘Heb me achterlijk gedragen’

monica-geuze-verwijderen-vlogs

Monica Geuze (27) is door haar hilarisch vlogs op YouTube bekend geworden, maar ze is in de afgelopen jaren enorm veranderd. In de podcast ‘Geuze en Gorgels’ vertelt Monica Geuze over het verwijderen van haar oude vlogs.

“Ik heb me achterlijk gedragen”

Monica vertelt tijdens een opname van ‘Geuze en Gorgels, een podcast die ze samen presenteert met Kaj Gorgels, dat ze al sinds haar achttiende druk bezig is met haar vlogcamera. Ze is dan ook doormiddel van humoristische vlogs op YouTube bekend geworden in Nederland. Maar zelf vindt ze het lastig om op deze periode terug te kijken.

“Als ik dingen van mezelf terugzie dan denk ik: ik ben zo erg veranderd”, zegt Monica tegen haar mede-host. Dat is natuurlijk ook niet zo gek als je al bijna tien jaar lang video’s maakt, maar de presentatrice is niet zo erg over zichzelf te spreken. “Ik word heel erg geconfronteerd met hoe achterlijk ik me heb gedragen. Dat ik af en toe echt denk: oh my lord.” Welk ‘achterlijk gedrag’ de beauty hiermee bedoeld heeft ze niet duidelijk gemaakt in de podcast.

Lees ook:
Monica Geuze deelt bericht over heftige situatie in Zuid-Afrika

Verwijderen van oude vlogs

De vlogster denkt er dan ook regelmatig over na om die oude beelden voorgoed van het internet af te halen, maar Monica twijfelt hier enorm over. “Er komt wel een moment dat ik dan denk: moet ik het dan ga verwijderen? Of moet ik het dan omarmen? Want het is natuurlijk gewoon wat het is.”

Ook vertelt ze dat ze ondanks de vele veranderingen ze zichzelf wel nog steeds herkent in de ‘oude Monica’. “Ik ben wel heel erg mezelf gebleven, want ik heb echt wel een kern die echt totaal mij is.”, aldus Monica. “Alleen hoe ik met situaties omga, hoe ik naar dingen kijk: daarin ben ik echt heel erg veranderd.” De tijd zal leren of Monica Geuze écht al haar oude vlogs gaat verwijderen of niet.

Beeld: instagram @monicageuze

Must reads 👀