Celebs

Monica Geuze barst in tranen uit bij Jinek: ‘Ik voel me bevrijd’

monica-geuze-in-tranen

Na ruim acht jaar stopt Monica Geuze met vloggen over haar dagelijks leven. Hoewel volgers dit logischerwijs jammer vinden is dit voor Monica de juiste beslissing geweest. Aan tafel bij Jinek krijgen volgers de kans tegen Monica te vertellen wat ze voor hen betekent heeft, waarna Monica Geuze in tranen uit barst.

Monica Geuze stopt met vloggen

De 27-jarige influencer heeft ruim acht jaar lang haar dagelijkse leven op camera vastgelegd, maar de afgelopen tijd merkte ze dat het niet meer lukte om “alle ballen hoog te houden”. Het voelde niet meer goed om alles uit haar privéleven te blijven delen zegt ze in haar laatste vlog. Aan tafel bij Jinek geeft Monica aan dat ze zich bevrijd voelt “nu ze niet meer alles wat ze doet met de buitenwereld moet delen in haar vlogs”.

Watch on YouTube

Jinek

Aan tafel bij Jinek vertelt Monica dat dit echt de beste keuze voor haar is geweest. “Ik was me langer dan acht jaar constant aan het verantwoorden tegenover de mensen die naar mij keken. De laatste jaren merkte ik al vaker: ik wil meer in het moment leven in plaats van doorlopend terugrapporteren naar de kijkers. Maar dan voelde ik mij weer schuldig dat ik dingen niet aan het delen was. Nu zie ik pas hoe lekker het kan zijn om niet alles te delen.” Monica is blij met haar keuze, maar vindt haar keuze ook lastig tegenover haar trouwe volgers. Die zeggen echter dat ze bewondering hebben voor het feit dat ze voor zichzelf kiest.

Lees ook:
Jill Goede deelt groots nieuws over haar relatie: ‘Mijn geluk kan niet op’

In tranen

Normaal gesproken leest Monica de reacties van trouwe volgers via een beeldscherm, maar in de talkshow krijgen zowel Monica als drie volgers de kans om hun dankbaarheid te uiten. Zo zegt één van de volgers: “Ik wil ook echt tegen je zeggen dat ik je onwijs inspirerend vind. Hoe je alle ballen hoog weet te houden, zowel met je bedrijf, Sophia Mae, als met je personal brand. En daarnaast wil ik zeggen dat je ook onwijs lief bent voor Zara Lizzy, maar ook voor mensen die je niet kent, zoals mensen die in een hotel werken of mensen die in een restaurant werken. Je was altijd super vriendelijk en dat maakt jou voor mij wel echt een powervrouw.”

View post on Instagram
 

Beeld: RTL