Celebs

Wait, what?! Stopt Monica Geuze tóch niet met vloggen?

monica-geuze-stopt-vloggen

Nederland stond op zijn kop toen Monica Geuze aankondigden dat ze stopt met vloggen. Bij Jinek aan tafel deed ze haar verhaal en dit lijkt dan wel de juiste keuze voor haar. Maar we hoeven nog niet hélemaal afscheid te nemen van Monica’s vlogs.

Stoppen met vloggen

Monica Geuze heeft jarenlang dagelijks vlogs geupload op YouTube en nam haar volgers mee in alles wat zij meemaakte in haar leven. Nu zij kortgeleden bekend heeft gemaakt dat haar relatie stuk is gelopen, neemt ze in deze sombere periode ook de beslissing om te stoppen met vloggen. Monica schoof een paar dagen geleden aan bij Jinek en deed hier haar verhaal.

Het was een emotioneel interview en het is duidelijk dat deze beslissing de beste keuze is voor de YouTubester op dit moment. “Ik merk nu pas dat ik me eigenlijk best wel bevrijd voel”, vertelt Monica aan tafel. “Ik heb me langer dan acht jaar constant verantwoord over wat ik aan het doen was tegenover de mensen die kijken. De laatste jaren merkte ik vaak dat ik de camera even thuis liet omdat ik echt even in het moment wilde leven.”

Lees ook:
Monica Geuze barst in tranen uit bij Jinek: ‘Ik voel me bevrijd’

Nog geen afscheid

Terwijl de grote fans van Monica Geuze nog moeten bijkomen van de schrik, plaats ze alweer nieuwe content op social media. Deze keer dus niet op YouTube, maar de influencer is momenteel erg actief op TikTok. Al eerder plaatste ze een mini-vlog over haar dag en de fans waren hartstikke blij met deze troost. Op deze manier hoeven haar trouwe volgers geen écht afscheid van haar te nemen.

Gisteren heeft ze weer zo een leuke mini-vlog gemaakt! Hierin vertelt ze over haar dag en zien we haar terugkomen van het interview bij Jinek. Dit zou zomaar de nieuwe manier van vloggen zijn! Gewoon af en toe en niet te lange video’s. We love it!

View post on TikTok

Beeld: instagram @monicageuze