Celebs

Monica Geuze deelt bericht over heftige situatie in Zuid-Afrika

monica-geuze-situatie-zuid-afrika

Voor het programma De Bachelorette is presentatrice Monica Geuze naar Zuid-Afrika afgereisd. Zij zal het seizoen met Sylvia Geersen gaan presenteren en heeft hiermee het stokje van Rick Brandsteder overgenomen. Op Instagram deelt Monica Geuze een heftige situatie waarmee ze is geconfronteerd in Zuid-Afrika.

De Bachelorette

Sinds 2003 is De Bachelorette wereldwijd al een ontzettend populair programma, waarin bekende mensen opzoek gaan naar de liefde. Aangezien wij Nederlanders ook wel houden van een datingshow op z’n tijd konden wij natuurlijk niet achterblijven. Dit seizoen is het de beurt aan Sylvia Geersen. Zij zal in Zuid-Afrika haar zoektocht starten naar de liefde wat voor kijkers een seizoen vol spanning, liefde en drama belooft.

View post on Instagram
 

Opnames

De opnames vinden dus plaats in Zuid-Afrika en zijn momenteel in volle gang. Wanneer het nieuwe seizoen van de datingshow van start zal gaan? Dat duurt helaas nog wel even. Vanaf februari 2023 kunnen we pas genieten van de liefdeszoektocht van Sylvia.

Lees ook:
Baby news! Deze EOTB-deelnemer is een trotse vader geworden

Heftige situatie

Middels een Instagram Story deelt Monica haar ervaring met een heftige situatie die ze daar heeft meegemaakt. “Wat is Zuid-Afrika een prachtig land met waanzinnige natuur, maar wat is deze reis dubbel…”, begint ze haar verhaal. “We zijn met zoiets moois bezig op zo’n plek met fantastische mensen, maar vandaag zijn we in een bizar confronterende situatie terecht gekomen waarbij we een gezin (ouders, twee zonen, oma) vlakbij het hotel troffen die letterlijk in de bosjes leven zonder onderdak, kleding niks…”

“Vader is ooit uitgezuinigd op werk en zo kwam het gezin op straat terecht, hun zonen hebben gaten in hun (natte) kleding en de nachten hier zijn ontzettend koud…” Ze geeft aan dat zowel zijzelf als crewleden heel graag hun steentje willen bijdragen voor zulke lieve mensen. “Maar het is zo moeilijk om ergens te beginnen en wat kun je doen los van eten, kleiding, spullen kopen?”

Beeld: Instagram: @monicageuze

Must reads 👀