Celebs

Bewijst deze foto dat Monica Geuze en Rijk Hofman aan het daten zijn?

monica-geuze-rijk-hofman

De roddels gaan al een tijdje rond, maar deze lijken nu eindelijk bevestigd te zijn. Monica Geuze en Rijk Hofman zijn tijdens Koningsdag namelijk zoenend gespot en daar zijn dus nu ook een aantal foto's van gemaakt. Het was juicekanaal @RealityFBI die deze foto's deelde.

Monica Geuze en Rijk Hofman

Het is alweer een tijdje geleden dat Monica Geuze bekend maakte dat haar relatie met Robbert over was. Ze was dus weer vrijgezel en daar heeft Rijk Hofman goed op ingespeeld. Hij was vorig jaar vaak gespot met de knappe Indigo van De Bachelor. Rijk heeft dus overduidelijk een type, aangezien Monica en Indigo op uiterlijke kenmerken vaak met elkaar worden vergeleken. Maar hoe zit het nou precies tussen Monica en Rijk?

Foto’s

Het is inmiddels geen geheim meer dat Monica en Rijk regelmatig met elkaar afspreken. Op Instagram verschijnen er namelijk regelmatig groepsfoto’s waar ze beiden op staan. Het was juicekanaal @RealityFBI die eerder dit jaar ook al wat beelden van de twee tortelduifjes deelden. Op de foto’s was te zien dat Monica en Rijk nogal intiem waren in een club in Amsterdam. Toch was het nog niet duidelijk of de twee nou ook echt daadwerkelijk aan het daten waren.

Lees ook:
Love is in the air: Donny Roelvink heeft een nieuwe vriendin

Koningsdag

Maar door de foto’s die het juicekanaal dit keer deelden, kunnen we er nu echt niet meer omheen. Rijk en Monica lijken wel smoorverliefd op elkaar. Op de foto’s is te zien dat ze elkaar omhelzen én zoenen op klaarlichte dag op een van de drukste dagen van het jaar, namelijk Koningsdag. Zijn de twee dan toch echt officieel aan het daten? We zullen toch nog even moeten wachten totdat Rijk of Monica dit ook daadwerkelijk bevestigd.

Must reads 👀