Beauty

Dít is het favoriete make-up product van influencer Monica Geuze

favoriete-primer-monica-geuze

Monica Geuze ziet er altijd goed uit. Haar haar is altijd gedaan en haar make-up ziet er altijd flawless uit. Wij willen deze perfecte look maar al te graag zelf creëren, maar dit is vaak niet zo simpel als het lijkt. Maar ze helpt ons graag een stukje op weg. In één van haar oudere vlogs deelt Monica Geuze namelijk wat haar favoriete make-up product is!

De favoriete make-up van Monica Geuze

We weten allemaal dat een goede make-up look begint bij een goede basis. Natuurlijk helpt een goede skincare routine al enorm, maar een primer is vaak onmisbaar. Maar wat is nou een goede primer? In één van haar oudere vlogs, deelt Monica Geuze wat haar favoriete primer is!

Gucci Sérum De Beauté Fluide Matifiant

De holy grail primer van Monica is de Gucci Sérum De Beauté Fluide Matifiant. “Ik gebruik gewoon geen poeder meer sinds dat ik dit primer en serum in één gebruik. Het is echt ziek hoe goed dit werkt”, vertelde de influencer er destijds over. Nou, dat klinkt al veelbelovend!

Lees ook
Even binnenkijken! Dit is het huis van Monica Geuze

Gladdere huid

Als we de beschrijving van de primer mogen geloven, is het een primer dat lijkt op een skincare product. Zo zou het je huid een stuk gladder moeten maken en is het een verzorgend product. Daarnaast is die gemaakt voor alle huidtypes en claimt ‘ie dat de primer alle unieke kenmerken van iedereen die ‘m gebruikt mooier zou moeten maken. Klinkt veelbelovend!

De primer brengt makkelijk aan op je huid en zou goed met je foundation moeten mengen. Daarnaast zorgt het ervoor dat je make-up een hele natuurlijke finish krijgt en het goed blijft zitten. Ook vervaagt het de oneffenheden in je huid. Je moet misschien wel een klein beetje sparen voordat je ‘m inslaat: hij kost namelijk €55,- per stuk. Niet heel goedkoop dus. Maar, als we Monica mogen geloven zou hij het he-le-maal waard zijn!

Beeld: Instagram: @monicageuze