News

Spicy beelden uit nieuwe serie van Monica Geuze en Kaj Gorgels

monica-geuze-kaj-gorgels-spicy

We kunnen geen genoeg krijgen van het geweldige podcast-duo Monica Geuze en Kaj Gorgels. De twee hebben inmiddels een grote fanbase opgebouwd en hebben nu zelfs hun eigen Videoland-serie uitgebracht. Op Instagram krijgen we een voorproefje van de nieuwste aflevering en deze ziet er wel héél spicy uit!

Geuze & Gorgels: Geen Controle

Vorige week is de nieuwe serie ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle’ online gekomen op Videoland. In dit programma volgen we het grappige influencerduo Monica Geuze en Kaj Gorgels terwijl zij een reis maken door Europa. Ze hebben hun podcastluisteraars laten bepalen waar ze naartoe gaan en wat ze hier gaan doen. Het is een roadtrip vol bizarre gebeurtenissen en hilarische momenten. Inmiddels staat er dus al een aflevering online op de streamingdienst Videoland, maar helaas kunnen we niet de hele serie in één keer bingen. Wél hebben we alvast een voorproefje van de nieuwste aflevering. Deze spicy beelden laten zien dat Monica en Kaj een volwassenenfilm gaan opnemen. Oeh la la!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Gaat Monica Geuze meedoen met dít populaire programma?

Spicy beelden

Deze week is het komische stel in Duitsland belandt. Hier zijn ze naar toe gereisd om een volwassenenfilm te maken. Wanneer de presentatoren aankomen op locatie gaat het al meteen mis. Monica belt aan bij het verkeerde adress. Whoopsie! Gelukkig komen ze snel aan op de orde van de dag en kunnen ze beginnen. Voordat cameravrouw Monica aan de slag gaat, praat ze samen met Kaj over de spannende filmpjes die zij zelf graag kijken. “We vinden het leuk om er echt iets liefdevols van te maken, de vrouw moet centraal staan”, komen ze samen op uit. Dat is dan ook het enige waar het kibbelende koppel dezelfde mening over heeft.

De creatieve Monica Geuze en Kaj Gorgels gaan helemaal op in hun rol en zijn het niet eens over alle details van de film. “Je leidt haar af van het werk, hou je mond eens”, snauwt de geïrriteerde Monica naar haar compagnon. Ondanks de creatieve botsingen wordt alles uit de kast getrokken om er een succesvolle en pikante video van te maken. Hierna moeten ze wel even bijkomen van de intensieve werkdag 😉

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @monicageuze @kajgorgels