Celebs

Zien! Monica Geuze laat haar implantaten verwijderen

Monica-geuze-implantaten

Het is niet de eerste keer dat influencer Monica Geuze het heeft over het laten verwijderen van haar implantaten, maar nu heeft ze de beslissing genomen om het ook écht te laten doen. Op TikTok deelt Monica een video waarin ze laat zien dat haar operatie is gelukt en de implantaten inderdaad zijn verwijderd.

Monica Geuze

Monica Geuze heeft al eerder in haar podcast Geuze & Gorgels laten weten dat ze een borstoperatie had laten doen. Toch was de influencer niet blij met het resultaat. Niet lang na de cosmetische ingreep werd Monica werd Monica zwanger van haar eerste kindje, Zara-Lizzy. Hierdoor waren haar ‘vriendinnen’ toch behoorlijk veranderd.”Toen werden ze zo groot dat toen ik erna ging ontzwangeren het allemaal ging slinken. De arts zei tegen mij: het lijkt wel alsof je een kiezelsteen in een sok hebt gedaan. Dat was niet goed voor mijn zelfvertrouwen”, aldus de influencer.

Implantaten

“Als ik in bed lag en ik ging op mijn zij liggen dan draaide dat implantaat. Dat draaide dan in mijn borst”, vertelde ze destijds. “Ik heb twee jaar met een bh aan geslapen omdat ik niet op mijn zij kon liggen.” Daarom besloot de influencer op opnieuw een borstoperatie te laten doen. En omdat ze last had van overtollig vel, moest de daardoor nog grotere implantaten nemen. “Nu zijn ze groter, maar ik vind het gewoon te groot en niet bij mezelf passen. Ik heb af en toe gewoon een jurkje aan en het is gewoon altijd ordinair, omdat er dikke kanonnen tussen zitten.”

Lees ook:
Gaat Monica Geuze meedoen met dít populaire programma?

TikTok

De influencer gaf toen al aan dat ze graag een maatje kleiner zou willen, maar dat is niet zomaar even gedaan. Daar heeft Monica goed over na moeten denken, maar ze heeft uiteindelijk toch de knoop doorgehakt. Op TikTok deelt ze een filmpje waar te zien is dat haar operatie is gelukt. “POV: je komt net uit je narcose maar de drang om te flexen met je old implantaten op TikTok is te groot”, grapt Monica. “Bye girls”, deelt ze er nog bij.

View post on TikTok

Beeld: instagram @monicageuze

Must reads 👀