News

Bewijst dit dat Monica Geuze en Rijk Hofman aan het daten zijn?

monica en rijk daten

De afgelopen maanden horen we steeds meer roddels voorbij komen dat Monica Geuze en Rijk Hofman aan het daten zijn. De twee zijn tenslotte al meerdere keren samen gespot en zelfs zoenend. Monica en Rijk hebben zelf nog geen uitspraken gedaan over de roddels, maar in de podcast Geuze & Gorgels zegt Kaj wel iets heel opvallends over de twee.

Monica Geuze

Eerder dit jaar maakte Monica bekend dat haar relatie met Robbert is geëindigd. Zij gaf aan dat ze tijd voor haarzelf nodig had en voorlopig geen nieuwe relatie wil. Maar haar liefdesleven werd vanaf dat moment goed in de gaten gehouden en er gingen zelfs roddels rond dat zij met iemand aan het daten is. Al snel werd bekend om welke man dit ging en zij werden zelfs zoenend gespot in Amsterdam. Fans hadden het er massaal over dat Monica Geuze en Rijk Hofman aan het daten zijn.

Zoenend gespot

Monica Geuze en Rijk Hofman zijn al meerdere keren zoenend gespot en vanaf dat moment waren ze ook steeds vaker samen. Helaas hebben ze beide nog niet bevestigd of de roddels kloppen, maar het begint er wel steeds meer op te lijken dat ze het erg leuk hebben met elkaar. Rijk was laatst nog te gast in de YouTube-serie ‘Open Kaart’ en maakte bekend aan zijn goede vriend Robbert Rodenburg dat hij met iemand aan het daten is: “Als ik nu met iemand zou daten…” Waarna hij begint te lachen en roept: “Haha oké. Ik date nú met iemand.” Wie deze mysterieuze dame is, dat wil Rijk helaas niet vertellen, maar wij hebben wel een vermoeden.

Lees ook: 
Oeh la la: Déze EOTB-deelnemer heeft een nieuwe liefde

Geuze & Gorgels

Als je een trouwe luisteraar bent van Geuze & Gorgels heb je misschien wel al iets interessant gehoord. Kaj Gorgels gaf namelijk in de podcast aflevering iets meer informatie over het dating leven van Monica. “Jij lult gewoon een hele podcast vol met onzin.” Waarop Kaj weer reageert met: “En dan toch de best beluisterde podcast van Nederland.” Monica vroeg zich af of ze dat nog steeds zijn, waarop Kaj zegt dat ze dat allang zou moeten weten.

“Dat zou jij toch wel moeten weten? Jij hebt de cijfers van die andere podcast toch ook wel bij de hand of niet?” En wij weten natuurlijk allang dat ‘die andere podcast’, gaat over de podcast van Rijk en Sam Hofman. Monica reageert lachend “nee”, op Kaj zijn vraag, waarop Kaj weer zegt: “Heb je dat hem niet vanochtend gevraagd?” Zou dit dan eindelijk bevestigen dat Monica en Rijk aan het daten zijn? Wij wensen ze ieder geval beiden alle geluk toe.

Beeld: Instagram: @monicageuze