Celebs

Monica Geuze deelt ontroerend moment: ‘Eindelijk weer herenigd’

monica-geuze-breekt

Afgelopen weken waren Sylvia Geersen en Monica Geuze druk bezig met de opnames van De Bachelorette. Na een aantal weken van huis te zijn zitten de opnames er nu alweer op. En dat betekent ook dat Monica eindelijk haar dochtertje weer in de armen kan sluiten. 

Zuid-Afrika

Het was voor Monica Geuze natuurlijk een enorme eer om het nieuwe seizoen van De Bachelorette te mogen presenteren, maar op sommige momenten had de presentatrice het ook moeilijk. In een van haar vlogs gaf ze aan dat ze last had van heimwee en ze miste haar dochtertje heel erg. Voor de opnames was Monica een aantal weken ver weg van huis. In Zuid-Afrika om precies te zijn. Maar inmiddels zijn de meiden weer in Nederland, lieten ze weten op Instagram.

Watch on YouTube

Herenigd

Nu Monica weer geland is kan ze eindelijk haar kleine meid weer omhelzen. Zo deelde ze op Instagram Stories een hele schattige foto waarop ze haar 4-jarige dochtertje Zara-Lizzy knuffelt op het vliegveld. Monica heeft niet alleen dochtertje Zara-Lizzy moeten missen maar ook haar vriend Robbert, waar ze mee samenwoont. Wij snappen dat de beauty hen de komende weken niet meer los zal laten!

Lees ook:
Monica Geuze deelt verdrietig nieuws: Ik ben in de steek gelaten

Releasedatum

Aangezien de opnames voorbij zijn, kan dat maar één ding betekenen, toch? Dat we binnenkort het nieuwe seizoen van De Bachelorette op tv kunnen zien. Maar helaas, hier moeten we nog wel even op wachten. Videoland maakte eerder al bekend dat dit in februari zal zijn, maar Sylvia heeft nu zelf de exacte datum onthult in haar stories. De eerste aflevering zal namelijk op Valentijnsdag, 14 februari, te zien zijn bij de streamingdienst. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om het prachtige decor van Zuid-Afrika op tv te zien en zijn voornamelijk benieuwd of Sylvia haar prins op het witte paard gevonden heeft.

Beeld: Instagram: @monicageuze

Must reads 👀