Celebs

Déze presentatrice zal het nieuwe seizoen van De Bachelorette gaan presenteren

de-bachelorette-monice-geuze

Onlangs maakte Videoland bekend dat model Sylvia Geersen (37) op zoek gaat naar de liefde in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Nu weten we ook wie haar zal bijstaan als presentatrice van het programma. De enige echte Monica Geuze neemt het stokje over van Rick Brandsteder.

Monica Geuze op Videoland

Videoland heeft vandaag op Instagram bekend gemaakt dat Monica Geuze de presentatrice wordt van het liefdesprogramma De Bachelorette. Daarbij heeft de streamingdienst meteen duidelijk gemaakt dat Monica exclusief voor Videoland aan de slag gaat. We gaan Monica dus veel vaker terugzien bij Videoland. “Wij houden van een groots en feestelijk onthaal. Welkom, @monicageuze!”, schrijft Videoland bij de Instagram-post.

De tekst gaat verder onder de post.

View post on Instagram
 

Presentatrice

Monica Geuze is zelf erg enthousiast over haar nieuwe presentatieklus bij De Bachelorette. “Ik heb er heel veel zin in”, horen we haar in de video zeggen. “Bij Videoland voel ik me zo thuis, dat het niet meer dan een logische stap is om een exclusieve verbintenis aan te gaan. Wat ik precies allemaal ga doen, gaan jullie nog horen, maar het eerste wat ik bekend kan maken, is dat ik als presentatrice van ‘De Bachelorette‘ Sylvia Geersen ga bijstaan in haar zoektocht naar liefde”, vertelt Monica in een persbericht.

Lees ook:
Dit is alles wat je wil weten over de nieuwe Bachelorette Sylvia Geerens

Nieuwe seizoen

In het nieuwe seizoen van De Bachelorette, gaat Sylvia Geersen op zoek naar de liefde. “Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur”, deelt Sylvia. Wekelijks mogen we meekijken of er tussen Sylvia en de kandidaten liefde zal ontstaan. Het nieuwe seizoen van De Bachelorette laat wel nog even op zich wachten. Vanaf februari 2023 kunnen we pas gaan genieten van Sylvia’s liefdesavontuur. Wij kunnen niet wachten!

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @monicageuze