Celebs

OMG! Wordt Monica Geuze de volgende Bachelorette?

Danique
monica-geuze-bachelorette

Presentatrice Monica Geuze helpt Sylvia Geersen door het seizoen van De Bachelorette heen. Ze is haar steun en toeverlaat, maar Monica heeft volgend jaar misschien wel Syl d'r advies nodig tijdens het uitdelen van de rozen!

De Bachelorette

Het Bachelorette-seizoen van Sylvia Geersen is van start gegaan en presentatrice Monica Geuze steunt haar door het hele proces. Als vriendin geeft ze vaak advies, maar door Syl haar eigenwijze karakter doet uiteindelijk toch altijd wat ze zelf wil. “Advies kan je Sylvia wel geven, maar die vrouw is zó eigenwijs dat ze alles precies doet zoals ze het zelf wil”, lacht Monica.

Zou Monica zelf wel naar advies van haar vriendinnen luisteren als ze voor zo een lastige keuze komt te staan, of gaat ze op haar eigen gevoel af? Er is maar één manier om daar achter te komen!

Lees ook:
Déze Bachelorette-deelnemer is met de billen bloot op tv geweest

Monica Geuze

In een interview met RTL Boulevard werd er gevraagd aan Monica hoe ze het vindt om haar vlogcarrière in te ruilen voor het presenteren van televisie programma’s. “Ik vind dit wel heel erg leuk om op te focussen. Het zijn allemaal leuke, positieve dingen en dat maakt mij heel blij”, vertelt de presentatrice. “Het vloggen matchte gewoon niet meer met mijn leven, dan moet je toch iets laten vallen en nu is dat vloggen, want dat deed ik al zo lang.”

Daarna gooit de interviewer het over een andere boeg en vraagt ze: “Naast Sylvia ben jij nu de meest felbegeerde vrijgezel van Nederland. Zou jij het zien zitten om mee te doen met De Bachelorette?” Monica moet lachen en antwoord, “Het is natuurlijk een fantastische positie om in te staan. Er komen allemaal mannen voor jou.” Wij horen nog géén ‘nee’! “Je voelt je denk ik echt als een prinses. Maar ik moet zeggen, ik ben op dit moment absoluut niet op zoek naar de liefde.”

Momenteel moet Monica Geuze er dus nog even niet aan denken om mee te doen aan De Bachelorette, maar wie weet staat ze daar volgend jaar wel heel anders in! Ons lijkt het in ieder geval wel héél leuk om te zien hoe Monica de rozen uitdeelt.

Beeld: instagram @monicageuze