Celebs

Moeder Lil’ Kleine heeft kritiek op moederschap van Jaimie Vaes

moeder-lil-kleine-kritiek

De split

Het is geen nieuws meer dat Jaimie Vaes en Jorik Scholten uit elkaar zijn. Jorik werd aangehouden nadat er beelden naar buiten waren gekomen waarop te zien was dat Jorik het hoofd van Jaimie tussen een autodeur klemde. Na al deze heftige gebeurtenissen zijn de twee uit elkaar gegaan. Nu moeten er afspraken gemaakt gaan worden, zoals over de verdeling van enkele spullen, zoals ‘peperdure’ horloges.

In de realityserie van Jaimie konden kijkers zien dat Jorik deze ‘peperdure’ horloges die hij tijdens de relatie cadeau heeft gedaan terug wil hebben. Hij doelt hier op horloges die hij aan Jamie had gegeven, maar eist ook de horloges die hij aan zijn zoontje Lío cadeau gaf. Binnenkort staan de twee lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank waarbij de rechtszaak een conclusie zal trekken over deze verdeling.

Moeder Lil Kleine

Jorik heeft al een aantal jaar weinig contact met zijn moeder. In een gesprek met Johnny de Mol vertelde hij dat de relatie vroeger al moeizaam was, en nu ook nog steeds niet goed is. Jorik vertelt ook dat ze hem verschrikkelijke dingen heeft aangedaan. “Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind.” Gelukkig kon Jorik hij dit alles vrij makkelijk achter zich laten. “Ik heb dat op een jonge leeftijd al afgesloten. En ik ben daar misschien hard in, maar ik heb daar geen gevoel meer bij.” Toen Johnny vroeg of er ooit nog een herkansing in zou zitten, liet de rapper weten dat haar kans als moeder verkeken is, maar ze nog wel een kans krijgt om een goede oma te zijn.

Lees ook:
Zien! Zo zag Jaimie Vaes er vroeger uit 

Kritiek op moederschap

Babette neemt haar kleinkind Lío dan ook heel erg in bescherming. Op Instagram heeft ze zich dan ook uitgesproken over het moederschap van Jaimie. “Met verbijstering kijk ik naar de ‘real life’ soap van meesterverhaspelaar J.V. Geen seconde in de twee afleveringen die ik heb gezien, kijkt ze haar kind aan, of neemt ze ‘m even op schoot.” Daarnaast vindt Babette dat de schermtijd van Lío ook wel wat kan verminderen aangezien ze hem naar eigen zeggen in elk shot achter een beeldscherm ziet zitten. “Als hij dan even naar haar toe komt negeert ze hem totaal”, vervolgt ze. En volgers vinden haar reactie nogal opmerkelijk, omdat Jorik heeft laten weten dat hij vroeger zelf ook veel tekort kwam.

Beeld: Instagram: @jaimievaes

Must reads 👀