Fashion

Trend-alert! Dit wordt dé modekleur van het voorjaar van 2023

modekleur-voorjaar-2023

Bij het nieuwe jaar komen natuurlijk nieuwe trends kijken! Wij geven alle fashion-lovers alvast een kleine vooruitblik op het komende jaar. Dit wordt dé modekleur van het voorjaar van 2023!

Trendkleuren

Het is je vast niet ontgaan wat dé trendkleur van 2022 was, namelijk knal roze! De afgelopen tijd willen we in de gekste kleuren over straat gaan en het liefst zo fel mogelijk. Zo was dat vorig jaar dus oogverblindend roze. Wanneer de temperaturen wat stijgen en zon wat meer gaat schijnen, krijgen we te maken met een nieuwe trendkleur. Ook dit voorjaar willen we weer indruk maken met onze outfits en mensen overdonderen met deze opvallende kleur. Trendspotters opgelet, déze kleur wil je zeker toevoegen aan je lente collectie!

Koningsblauw

Koningsblauw, is niet zomaar een kleur. Deze kleur koos Maxima natuurlijk niet voor niets voor haar inhuldiging als queen. Deze prachtige, royale kleur is niet te missen en staat voor energie en power! De échte fashion-lover zal zich van top tot teen kleden in deze kleur, maar voor wie dat nog nét te gewaagd is, kan het ook op een subtiele manier. Denk aan een koningsblauw telefoonhoesje of je nagels in deze royale kleur, ook dit zorgt voor een energieke toevoeging aan je look. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Lees ook:
Trend-alert! Dit zijn de modekleuren voor het jaar 2023 

Kleine touch

Hierboven heb je een aantal voorbeelden gezien van de ideale koningsblauwe lente-outfit, maar zo een opvallende look is nieuw voor iedereen weggelegd. Er zijn gelukkig meerdere manieren om deze ultieme modekleur aan je wardrobe toe te voegen in het voorjaar van 2023. Bijvoorbeeld met een blauw tasje of een sjaal, een mooie zonnebril of zoals we hierboven al schreven iets kleins als nagellak. Let’s get into it!

Beeld: pinterest

Must reads 👀