Films & Series

Fans opgelet! Dit is de releasedatum van Mocro Maffia-film Tatta

mocro-maffia-tatta

Ondanks dat het vijfde seizoen van Mocra Maffia nog even op zich laat wachten, heeft Videoland wel iets anders leuks voor de fans van het programma! Dit is de releasedatum van de Mocra Maffia-film Tatta.

Mocra Maffia: Tatta

De fans van Mocro Maffia wachten al een jaar lang in spanning op het vervolg van hun favoriete serie. Het vijfde seizoen laat nog even op zich wachten, maar gelukkig heeft Videoland wel iets anders om de fans tot die tijd koest te houden. Er komt een film van de Mocro Maffia serie, volledig in het teken van één van de hoofdpersonages, Tatta. We hebben in het vierde seizoen gezien hoe Tatta na de ontvoering van Samira, de zus van Paus, compleet spoorloos was. Wat is er met hem gebeurd en waar is hij nu? Het duurt gelukkig niet lang meer voordat we hier antwoord op krijgen!

We gaan zien hoe Tatta wraak wil nemen op Paus en hiervoor schakelt hij de hulp in van zijn broer Otto. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want Otto bevindt zich in een Hongaarse gevangenis. Uiteindelijk weet broer Tatta hem vrij te krijgen, maar vanaf daar gaat het de verkeerde kant op. Ze raken verwikkeld in allerlei zaken en dit brengt hem steeds verder weg van zijn doel.

Lees ook:
Deze Temptation Island single is te zien in de minifilm Mocro Maffia Meltem

Releasedatum

Wanneer het vijfde seizoen van Mocra Maffia uitkomt is nog niet bekend, maar gelukkig weten we wel al de releasedatum van de nieuwe film! Op 28 april 2023 kan je op streamingdienst Videoland zien hoe het met Tatta er aan toe gaat, in Mocro Maffia: Tatta.

Watch on YouTube

Beeld: videoland