Films & Series

Videoland kondigt nieuwe spin-off van Mocro Maffia aan

mocro-maffia-spin-off-taxi

Goed nieuws voor de fans van de populaire serie Mocro Maffia. De makers van hebben zojuist op Instagram aangekondigd dat er een nieuwe spin-off van de serie zal verschijnen. En dit keer zal deze niet gaan over Tatta, maar over Taxi. Dat belooft veel goeds!

Mocro Maffia

Fans van de populaire serie Mocro Maffia moesten even slikken toen Videoland het zesde en tevens ook laatste seizoen van de serie aankondigde. Eerder werden we door de makers ook al getrakteerd op de spin-off film ‘Tatta’. En dat werd gelijk een grote hit, daarom krijgt de populaire serie nu nog een spin-off. Dit keer zal deze film gaan over het personage Taxi.

Seizoen 5

Inmiddels staan er al vijf seizoenen van Mocro Maffia op Videoland. Daarin zagen we hoe alle remmen los gingen. Vroegere bondgenoten en vrienden zijn genadeloos tegen elkaar. In het zesde, en helaas ook laatste, seizoen van deze spannende serie zullen we zien welke bendes er nog overeind staan. 

Helaas zullen we wel nog even moeten wachten totdat het zesde seizoen van Mocro Maffia zal verschijnen bij die streamingdienst, maar tot die tijd worden we dus zoet gehouden met deze nieuwe spin-off film over Taxi.

Spin-off film over Taxi

Deze nieuwe film zal dus nog verschijnen voordat we het zesde seizoen kunnen bingen. En daar zijn de fans maar al te blij mee. En dit keer gaat de film niet over Tatta, maar over Taxi. Younes Al Saddiqi, gespeeld door Illias Ojja, verdient zijn geld als taxichauffeur en staat daarom bekend als “Taxi”. Daarnaast helpt hij zijn criminele zwager Paus, gespeeld door Achmed Akkabi. Maar wanneer Paus steeds gewelddadiger en meedogenlozer wordt, begint Taxi’s geweten op te spelen. Ook Taxi’s vrouw Samira raakt steeds meer betrokken bij de activiteiten van Paus, wat hun huwelijk ernstig onder druk zet.

Helaas belandt Taxi in een lastige situatie wanneer de politie hem in het oog krijgt en hem onder druk zet om te getuigen tegen zijn ex-schoonfamilie. Wanneer zijn oude collega’s hier lucht van krijgen, is er maar één oplossing: ontsnappen. 

View post on Instagram
 

Beeld: Mocro Maffia