Films & Series

Fans opgelet: Mocro Maffia seizoen 5 binnenkort al op Videoland

mocro-maffia-seizoen-5

De fans hoeven niet lang meer te wachten op het vijfde seizoen van Mocro Maffia. Deze verschijnt namelijk binnenkort al op Videoland. In dit seizoen gaan we een vervolg zien van het laatste avontuur van Tatta.

Mocro Maffia

De spraakmakende serie Mocro Maffia heeft inmiddels al vier seizoenen. Ook hebben de fans onlangs kunnen genieten van de Mocro Maffia Tatta film. Veel mensen waren ontzettend enthousiast over de film, maar zagen later ook iets opmerkelijks in de aftiteling. In beeld was namelijk te zien dat er binnenkort een vijfde seizoen van Mocro Maffia komt. In de aftiteling kwam de datum 5 juni 2023 voorbij, maar dat is helaas niet de releasedatum van het nieuwe seizoen. De fans moeten dus nog even een maandje wachten op de echte datum. Ze houden het wel spannend.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Videoland deelt de eerste beelden van Mocro Maffia: Tatta

Seizoen 5

Het vervolg is dus bijna in aantocht. Ook in dit seizoen komt het verhaal van Tatta weer naar voren. We komen dan ook eindelijk te weten of Tatta met succes wraak neemt op Paus of dat het een genadeloos einde wordt voor hem, zijn broer en gezin. Tijdens de première werden de Mocro Maffia acteurs al uitgehoord over het nieuwe seizoen. Daar vertelde Robert de Hoog dat het vijfde seizoen ‘roekeloos, genadeloos en keihard wordt’. Ook de andere acteurs vertelde dat het een spannend en interessant seizoen wordt. Als we de Mocro Maffia castleden moeten geloven, dan staat er zeker een spannend seizoen te wachten. We hoeven dus niet lang meer te wachten tot het seizoen eindelijk op Videoland komt. Dat wordt bingen!

Beeld: Mocro Maffia

Must reads 👀