Films & Series

Videoland deelt trailer met spannende beelden van Mocro Maffia

mocro-maffia

Iedere week kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Mocro Maffia op Videoland. Je kunt nu al vier afleveringen bingen, maar nu krijgen we ook een voorproefje van de overige afbeeldingen die nog op Videoland moeten verschijnen. En die beloven heel veel goeds!

Mocro Maffia

Je weet waarschijnlijk wel waar we het over hebben, maar voor degene die nog nooit van Mocro Maffia gehoord hebben, zullen we het even samenvatten. Het eerste seizoen van deze populaire serie verscheen in 2018 op Videoland. Het verhaal gaat over de rivaliteit tussen Paus, Romano en Potlood die allemaal handelen in verdovende middelen in Amsterdam. Deze strijd tussen de voormalige vrienden gaat inmiddels al vijf seizoenen lang door en de serie is dan ook razendpopulair geworden bij veel kijkers.

En terwijl het vijfde seizoen dus nog vol in gang is, is het zesde seizoen ook al weer aangekondigd. Maar er is ook minder goed nieuws, want het zesde seizoen zal tevens ook het laatste ‘allesbepalende’ seizoen zijn, aldus de makers van Mocro Maffia.

Lees ook:
Vanaf deze datum start het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

Nieuwe trailer

Maar voor nu kunnen we dus nog even genieten van de nieuwe afleveringen van seizoen vijf. Op Videoland komt er iedere vrijdag een aflevering online. We zitten nu dus op de helft, aangezien er in totaal zeven afleveringen zijn van seizoen vijf. Er is natuurlijk al heel veel gebeurd, maar dat is dus nog lang niet alles. Want Videoland heeft nu een nieuwe trailer gedeeld van het tweede deel van seizoen vijf. En deze spannende beelden beloven heel veel goeds. Bekijk de trailer hieronder:

View post on Instagram
 

Beeld: videoland