News

Baby nieuws: Mocro Maffia-acteur Achmed Akkabi wordt vader

mocro-maffia-achmed-akhabi

Achmed Akkabi, die we allemaal kennen als Paus in Mocro Maffia, deelt op Instagram dubbel goed nieuws. Hij is namelijk met zijn vriendin in het huwelijksbootje gestapt én ze zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Achmed Akkabi

We kennen Achmed Akkabi van Mocro Maffia, maar hij heeft ook een tijdje geacteerd in Het Huis Anubis. Hij is dus zeer bekend in de acteurswereld. Toch heeft hij naast zijn drukke carrière ook nog tijd voor de liefde. Hij is inmiddels alweer een tijdje samen met zijn lover Eileen, maar maakte dit goede nieuws pas in september bekend. Ook kondigde hij in april aan dat hij haar ten huwelijk had gevraagd.

In het huwelijksbootje gestapt

Inmiddels lijkt het erop dat het stel al in het huwelijksbootje is gestapt. Op Instagram deelt Achmed namelijk een aantal foto’s van de bruiloft. We zien foto’s van de trouwringen en een foto van het verliefde koppel in de trouwoutfits. En dat is niet het enige goede nieuws dat de Mocro Maffia-acteur deelt op zijn socials.

Lees ook:
De Bachelorette Joey wordt vader: ‘We kunnen niet wachten’

In verwachting

Op de laatste foto in de carrousel zien we dat het stel bekendmaakt dat ze in verwachting zijn. Het is een foto van de echo van de baby. En het pasgetrouwde stel maakt ook gelijk het geslacht van de baby bekend. “Baby girl”, is er op de foto van de echo geschreven. Het is nog niet bekend wanneer Eileen is uitgerekend. Wij wensen Achmed en Eileen heel veel geluk toe.

View post on Instagram
 

Beeld: mocro maffia