Lifestyle

Bol.com verkoopt mobiele sauna voor een heerlijk wellness momentje

mobiele-sauna

Niet iedereen heeft de tijd en het geld om een hele dag naar een wellness-centrum te gaan. Wij hebben de oplossing gevonden. Met deze mobiele sauna van Bol.com kan jij genieten van een mini-spa in je eigen huis!

Spa aan huis

Tegenwoordig kan het lastig zijn om jezelf af en toe nog eens goed te verwennen. Alles wordt met de dag duurder en duurder. Een dagje naar de spa kan je een godsvermogen kosten! Maar toch is het soms nodig om tijd en geld voor jezelf over te hebben om ultiem te kunnen relaxen. Nu heeft Bol.com de perfecte uitvinding om in je eigen huis een mini-spa dag te organiseren: een mobiele sauna! Deze stoomsauna kan je dus niet alleen ín huis gebruiken, maar ook buiten of meenemen op vakantie. Super handig!

Mobiele sauna

De ‘NordFalk mobiel saunabox’ is misschien niet de mooiste gadget die er is, maar who cares?! Het is voor één persoon dus je hoeft de sauna met niemand te delen én niemand hoeft jouw in deze mobiele box te zien. 😉 De stoomsauna is gemakkelijk op te vouwen en past in iedere tas, je kan hem dus overal mee naar toe nemen!

Het is geen ingewikkeld apparaat en het kost ook niet veel tijd om hem op te zetten. Je vult de tank met water en laat de box op temperatuur komen. Je kunt hem tot wel 50 graden verwarmen en dat duurt dan ongeveer tien minuutjes.

Aan zo een handige-tool zit dan ook wel een aardig prijskaartje, maar onthoudt: de kosten zijn maar voor één keer en je bespaard dus heel wat centjes als je regelmatig naar de spa gaat. Je kan hem nu met korting bestellen voor €65,99 om precies te zijn en dan heb je hem deze week nog in huis! Wees er snel bij voordat de aanbieding niet meer geldig is. Enjoy!