News

Gaat Temptation Island-Miriam meedoen met dit tv-programma?

miriam over relatie met lester

We kennen Miriam natuurlijk allemaal van haar deelname aan Temptation Island. Deze heeft ze samen met Lester overleefd en de twee zijn nog steeds samen. Maar wat brengt de toekomst eigenlijk voor Miriam? Daarover vertelt ze openhartig in een interview met LINDA.

Miriam in Temptation Island

Miriam en Lester gingen samen de ultieme relatietest aan in Temptation Island: Love or Leave. Gelukkig was het koppel sterk genoeg en zijn ze er samen uit gekomen. Miriam heeft wel veel negatieve reacties gehad, aangezien ze in het programma soms nog al heftig kon reageren op de beelden van Lester. Gelukkig heeft ze zich hiervan niets aangetrokken en is ze nog steeds gelukkig met Lester. Maar wat zijn haar plannen voor de toekomst?

Minder jaloezie

In een interview met LINDA laat ze weten hoe haar relatie met Lester er nu voor staat. “Tussen mij en Lester gaat het nu beter, er is minder jaloezie”, aldus Miriam. “Normaal ging ik chagrijnig doen als me iets dwarszat en vertelde ik hem niet wat er was, nu zeg ik het gewoon. Of als we ruzie hebben, dan wil hij liever niet gelijk praten. Nu laat ik hem, in plaats van dat ik dan nóg bozer wordt. We communiceren nu veel beter.”

Lees ook:
Baby nieuws: deze Temptation Island-deelneemster is zwanger

Gaat Miriam meedoen met dit tv-programma?

Ook hadden de twee plannen om samen een huisje te gaan kopen. “Dat is nog niet gelukt”, laat Miriam weten. “We willen ook nog op wereldreis en trouwen. En daarnaast is het mijn droom om aan Expeditie Robinson mee te doen.” Zullen we Miriam ook echt terug zien in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle? Als we de geruchten die rond gaan moeten geloven wel. “Wie weet, wie weet… We gaan het zien!”, aldus Miriam.

Beeld: temptation island