Films & Series

Miriam en Shanta overstuur door beelden eerste kampvuur

miriam-shanta-kampvuur

De ladies van Temptation Island hebben nu dan ook hun eerste kampvuur gehad en dit was bij Miriam en Shanta wel een heel emotioneel moment.

Temptation Island

De nieuwe aflevering van Temptation Island heeft weer voor genoeg drama gezorgd en er zijn zelfs tranen gevallen! De vrouwelijk helft van de stellen had namelijk hun eerste kampvuur, dit was voor Miriam en Shanta een stuk zwaarder dan verwacht.

Het begon allemaal met de dates bij de heren. Melanie werd door Lester gevraagd, Joël nam de nieuwe single Danique mee, Mitch nodigt Marisol uit en Mike gaat voor Isabel. De heren hebben een fijne tijd met hun single ladies, maar Mitch krijgt al snel te horen dat Marisol het niet tussen hen ziet zitten. Zij heeft alleen maar oog voor Lester.

‘Arrogantie staat haar niet’

Terwijl de mannen erop uit zijn, mogen de meiden hun frustraties uitten op een piñata. Hier komt niet alleen snoepgoed uit, maar ook twee foto’s van de nieuwe singles in de mannenvilla. De dames zijn niet onder de indruk en Shanta maakt zich alles behalve zorgen over Danique. “Want arrogantie staat haar niet. Daarvoor moet je wel knap zijn”, zegt ze. Terwijl zij ervan uit gaat dat Joël haar ‘trashy’ zou vinden, is dit alles behalve de waarheid. Daarnaast maakt Miriam ook duidelijk dat de nieuwe deelnemers ‘echt niet knap vindt’.

Lees ook:
Zien! Temptation Island-Iris deelt spicy foto op Instagram

Eerste kampvuur

Waar Iris een paar kleine ergerpuntjes heeft en Evie alleen maar blij is met de beelden bij het kampvuur, zit dat bij Shanta en Miriam wel anders! Toen er op de beelden te zien was dat Danique een arm om Joël heen sloeg, spuwde de ogen van Shanta vuur. “In Nederland vindt Joël het altijd vreselijk als vrouwen hem aanraken, dus ik vind het heel raar dat hij dit nu zo laat gebeuren”, vertelt ze terwijl er tranen over haar wangen rollen.

Het is niet alleen bij Shanta raak, maar ook Miriam is alles behalve tevreden met de beelden van haar lover Lester. Bij het eerste fragment lacht ze haar onzekerheden weg en blèrt ze de ene na de andere gemene opmerking uit over de single vrouwen. Maar het duurt niet lang voordat ze wél iets ziet waar ze enorm van schrikt. Lester doet namelijk dingen ‘stiekem’ en dat schiet direct in het verkeerde keelgat. “Dat staat genoteerd en ga ik niet vergeten. Dit gaat hij echt nog wel even te horen krijgen, hoor”, zegt ze stellig. En dat is nog niet het enige! De krullenbol kan namelijk ook niet beseffen dat hij ‘een lelijke single kiest voor zijn date’. “Had dan ten minste een knappe gekozen, dat had laten zien dat hij op knappe dames valt, en ik dus ook knap ben.” Uhm, alright! Wij zijn benieuwd naar volgende week 😉

View post on Instagram
 
Beeld: rtl

Must reads 👀