News

Temptation Island-Miriam openhartig over relatie met Lester

miriam over relatie met lester

Miriam en Lester gingen samen het avontuur aan en deden mee aan Temptation Island: Love or Leave. Inmiddels is het al bekend dat het koppel nog steeds bij elkaar is. In een Q&A op Instagram vertelt Miriam hoe het tussen haar en Lester gaat en spreekt ze openhartig over de relatie.

Temptation Island: Love or Leave

Miriam en Lester gingen samen de ultieme relatietest aan in Temptation Island: Love or Leave. Gelukkig was het koppel sterk genoeg en zijn ze er samen uit gekomen. Onlangs waren Lester en Miriam ook op bezoek bij Nick Eshuis. Daar vertelden ze dat Miriam geen last had van de negatieve reacties die ze over zich heen kreeg. In een Q&A op Instagram krijgt ze ook een aantal vragen hierover: “Hoe ben je omgegaan met al die negatieve reacties naar aanleiding van Tempa?”, vraagt een van haar volgers. “Goed! Niet zoveel last van gehad gelukkig. Het maakt mij niet uit wat iemand van mij vindt. Vooral als ik je niet ken. Ik lach je eerder uit als je denkt dat je mij kent.” Ook vertelt Miriam meer over haar relatie met Lester.

Lees ook: 
Melanie en Ramon doen onthulling over terugvlucht naar Nederland

Miriam over relatie met Lester

We kennen aardig wat realitysterren die later spijt krijgen van hun deelname, maar Miriam heeft nergens spijt van. “We hebben allebei zoveel geleerd en ondanks alles zijn we er toch veel beter uitgekomen.” Zo vertelt Miriam ook dat het hartstikke goed gaat tussen haar en Lester en spreekt ze openhartig over haar relatie. Ze geeft aan dat haar band met Lester alleen maar is gegroeid sinds Temptation Island. “Sterker dan ooit”, schrijft Miriam op Instagram. Hoe lief is dat?!

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave