Lifestyle

Ideaal voor studenten: deze mini-wasmachine van Action

mini wasmachine action

Ben je een student en woon je op kamers? Als student heb je vaak al genoeg aan je hoofd, en het doen van de was is soms gewoon dat ene klusje dat helemaal niet goed uitkomt. Gelukkig begrijpt Action dit en komt nu met een oplossing om deze vervelende taak een stuk eenvoudiger te maken: de mini-wasmachine! Deze is perfect voor drukke studenten die ruimte, tijd en geld willen besparen.

Kleine wasjes, grote wasjes

Wanneer je besluit om op jezelf te gaan wonen, word je plotseling geconfronteerd met een overvloed aan nieuwe verantwoordelijkheden. Nadat de stappen van het vinden van een leuke woning, het compleet krijgen van de uitzetlijst en het decoreren van de kamers zijn afgerond, begint het echte studentenleven op kamers pas echt.

Nu moet je jezelf dagelijks voorzien van eten, zowel ‘s ochtends, ‘s middags als ‘s avonds, de afwas doen, opruimen en schoonmaken en voor velen is een van de lastigste taken: de was doen. Ja, dat zijn de nadelen van niet meer onder het dak van mama en papa wonen die alles voor je willen doen – wat hebben we toch ook een geluk met ze, hè.

Voor sommige studenten gaat de was doen verder dan alleen de vuile was in de machine stoppen en de schone was eruit halen. Voor sommigen is het een taak waar ze ontzettend tegenop zien, en ze stellen het soms dagenlang uit of doen het zelfs helemaal niet. Iew! Heb je een hekel aan de was doen? Dan hebben we een gouden tip voor je.

De mini-wasmachine van Action

Action biedt zoals altijd weer de helpende hand met haar goedkope en handige producten. Deze keer komt Action met de enige echte mini-wasmachine. Met deze mini-wasmachine heb je een ware krachtpatser in handen! Ondanks zijn kleine formaat zorgt deze voor frisheid voor kleine wasjes tot 3 kilogram. De compacte alleskunner werkt moeiteloos al je vuile was weg, waardoor je zonder gedoe en moeite je favoriete kleding gemakkelijk kunt wassen.

Dankzij het kleine formaat van de wasmachine kun je hem ook gewoon kwijt op je krappe studentenkamer. En met zijn lichte gewicht van 5 kg is hij ook nog eens makkelijk te verplaatsen of zelfs mee te nemen voor onderweg. De ruime 10 liter watertank zorgt ervoor dat je voldoende water hebt om je was schoon te krijgen, met een maximale was temperatuur van 60 °C – zo krijg je ook al die vervelende vlekken uit je kleding!

Dankzij het snelle wasprogramma van slechts 15 minuten kun je snel en efficiënt je was doen, zonder tijd te verspillen. En je weet wat ze zeggen: tijd is geld! Daarnaast gebruikt de wasmachine minimale stroom, wat zowel goed is voor het milieu als voor je portemonnee. En herrie? Daar hoef je je geen zorgen over te maken! Deze mini-wasmachine werkt fluisterstil. Is dat niet perfect?

Deze mini-wasmachine is ideaal, zelfs voor op reis. Voor liefhebbers van kamperen heeft Action ook deze glamping tipi tent in de aanbieding voor een prikkie!

Beeld: pexels