Lifestyle

Wil je hebben: deze mega handige mini wafelmaker van Action

mini-wafelmaker-action

De Action verkoopt natuurlijk altijd de meest handige producten voor een spotprijsje. Ook nu hebben ze een geweldig product in de aanbieding; namelijk een mini wafelmaker!

American breakfast

Wanneer je Amerikaanse films of series kijkt, zie je natuurlijk altijd die lekker uitgebreide ontbijtjes met alles erop en eraan voorbij komen. Denk aan versgeperste jus d’Orange, pannenkoeken en natuurlijk overheerlijke wafels. Stiekem worden wij hier altijd heel jaloers van en willen wij ook dat Amerikaanse ontbijt ervaren. Maar goed, dat kost natuurlijk onwijs veel moeite en we hebben de supplies hier ook niet allemaal voor. Wat nou als wij je zouden vertellen dat dat kon, voor echt een me-ga laag prijsje?

Mini wafelmaker van Action

Natuurlijk is de Action er weer als onze reddende engel. Action biedt nu namelijk een mini wafelmaker aan, voor nog geen tien euro! Hierdoor kunnen we onze droom om het American breakfast zelf te ervaren ein-de-lijk waarmaken. Het gaat om de George Wilkinson mini wafelmaker, die je in verschillende filialen kan vinden. Ze hebben ‘m in drie verschillende kleuren: blauw, groen en paars. Alle drie zijn het schattige pastelkleurtjes, die perfect gaan staan in iedere keuken! Het is dan ook dé toevoeging die je niet wil missen. Al helemaal niet wanneer je alle andere handige, onmisbare informatie hoort.

Lees ook:
Action verkoopt de perfecte HKliving dupe mokkenset

Natuurlijk zijn een aantal dingetjes wel handig om te weten voordat je de mini wafelmaker van Action aanschaft. Zo is die wel heel mini, waardoor je maar één wafel tegelijk kan maken. Dit is natuurlijk niet erg, maar wel handig om even te weten. Daarnaast heeft ie een aanbaklaag-, zodat je heerlijke wafels niet gaan aankoeken. Ook heeft deze wafelmaker een controlelampje. Hiermee kan je in de gaten houden wanneer de wafels klaar zijn, zodat je ze niet laat aanbranden. Hoe handig? Deze wafelmaker kost je € 9,98 en je kan hem ophalen in verschillende filialen. Dat wordt dus een bezoekje aan de Action brengen!