Lifestyle

Must-have: deze mini airco van Action scoor je voor een prikkie

Wij, Nederlanders, hebben altijd wel wat te zeuren. De ene keer is het te koud en nu is het weer te warm. We houden van een lekker zonnetje, maar als we gaan slapen hebben we liever een koele slaapkamer. Met deze spotgoedkope mini airco van Action word jij nooit meer badend in het zweet wakker.

Mini airco Action

We hebben al een aantal hele hete dagen gehad en er beloven er nog veel meer aan te komen deze zomer. Ondanks dat iedereen een warm zonnetje wel kan waarderen, hebben we ‘s avonds toch liever geen bloedhitte in de slaapkamer. Staat jouw kamer op de zonkant en is het onmogelijk om de hitte buiten te houden? Dan hebben wij een budgetproof oplossing gevonden! Action schiet te hulp en biedt een mini airco aan voor een prikkie. Voor maar €40 heb je deze lifesaver al in huis en kan jij vanavond in een heerlijk gekoelde slaapkamer slapen.

Lees ook:
Waterpret in de zomer: Action verkoopt nu Twister Splash

Climate Cube

De Climate Cube verkoeld niet alleen de ruimte, maar blaast ook nog een koel briesje op je gezicht. Daarnaast kan je de ventilator ook nog eens in de winter gebruiken. Deze multifunctionele tool werkt namelijk ook als verwarming. Doordat je de mini airco van Action het hele jaar door kan gebruiken, is hij zeker het geld waard. Door de handige handgreep kan je het lichtgewicht ook nog eens makkelijk overal mee naar toe nemen. Met de ingebouwde veiligheidschakelaar hoef je nooit bang te zijn voor vlammen, hij schakelt namelijk direct uit als het apparaat oververhit raakt.

Bespaar jezelf een tripje naar de dichtstbijzijnde store, want je kan de cube alleen online bestelling. Binnen no-time heb je de must-have in huis en slaap jij deze zomer elke avond als een roosje.