News

Mike en Zach van Temptation Island doen mee met dit programma

mike-zach-temptation-island

Het is wel vaker zo dat realitysterren meedoen aan meerdere programma's. Zo doen mensen van Ex on the Beach vaak mee aan Temptation Island en ook andersom. Maar Mike en Zach, die je beide kunt kennen van Temptation Island, kozen voor een ander programma.

Mike en Zach

Je had het misschien niet verwacht. Maar Mike, die meedoet met het huidige seizoen van Temptation Island en Zach, die in 2020 in Temptation Island te zien was, deden gisteravond samen mee aan het populaire programma Lingo. “Vrienden Mike en Zach spelen tegen vriendinnen Kim en Desy“, aldus presentator Jan Versteegh.

Lingo

En we waren niet de enige die verbaasd waren dat we deze Temptation Island-deelnemers zagen bij Lingo. Mike had het zelf ook niet zien aankomen. “Toen ik vanochtend mijn bed uitstapte, wist ik nog niet dat ik hier vanavond zou zijn”, vertelde Mike lachend. Het was eigenlijk de bedoeling dat Zach eerst met een andere vriend mee zou doen aan de spelling show, maar die was het vergeten. Mike mocht dus invallen en deed mee aan het programma zonder dat hij zich had kunnen voorbereiden.

Lees ook:
Mike en Evie doen bijzondere onthulling over Temptation Island

Troostprijs

Het was niet te zien dat Mike zich niet had kunnen voorbereiden voor het programma. Hij had zijn eerste woord namelijk al meteen goed. En ook zijn teamgenoot Zach wist een woord al vrij snel goed te raden. De finale heeft het duo helaas niet gehaald. Maar niet getreurd, want ze kregen voor hun deelname aan het programma wel een paar mooie Lingo-sokken. Toch een leuke troostprijs.

Must reads 👀