Celebs

Zien: zo zag Mike van Temptation Island er vroeger uit

mike weinig vertrouwen

Mike is voor de tweede keer te zien in het programma Temptation Island. Hij doet dit keer niet als single mee, maar als koppel samen met zijn vriendin Evie. Het stel heeft één discussie puntje in de relatie en hoopt hier tijdens Temptation Island antwoord op te krijgen.

Mike Temptation Island

Evie en Mike zijn niet geheel onbekend met het programma Temptation Island. In het eerste seizoen van de realityshow vonden zij als single geen liefde bij één van de toenmalige koppels, maar bij elkaar. Zij hadden al snel contact met elkaar opgenomen na de opnames en zijn nu alweer twee jaar smoorverliefd op elkaar. Mike ging samen met Evie de ultieme relatietest aan, om antwoord op bepaalde vragen te krijgen.

Zo heeft Evie al meerdere malen aangegeven dat zij graag moeder wil worden, maar Mike had deze kinderwens helaas niet. Toch zagen we in de nieuwste aflevering van Temptation Island dat de vrijgezelle mannen en vrouwen Evie en Mike naar huis hadden gestuurd, omdat zij antwoord op hun vraag hadden gekregen. Mike werd weer herenigd met Evie en pakte haar gelijk stevig vast. Doordat we allemaal wel stiekem een beetje fan zijn van Mike, zijn wij de oude doos ingedoken en hebben wij hele schattige jeugdfoto’s van Mike gevonden.

Lees ook:
Baby nieuws: déze Temptation Island-ster is vader geworden

Jeugdfoto’s

Mike heeft stiekem toch wel onze harten veroverd. Hij heeft in de aflevering van vorige week veel emotie getoond en aangegeven dat Evie toch wel echt de ware voor hem is. In de nieuwste aflevering werd hij weer herenigd met zijn vriendin. Mike gaf aan dat de deur op een kiertje staat en hij bereid is om het serieus met Evie over de kinderwens te hebben. Samen zullen zij het in Nederland verder gaan uitzoeken. Maar omdat we geen genoeg van hem kunnen krijgen, hebben wij een aantal oude foto’s van Mike gevonden. Je ziet al direct het ondeugende koppie van hem. Wat een schatje!

Beeld: Videoland: Temptation Island