News

Mike vertelt openhartig over twijfels bij dit Temptation Island-koppel

mike weinig vertrouwen

In de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave hebben we allemaal kunnen zien dat Evie en Mike het programma hebben verlaten. Zij hadden alle antwoorden op hun vragen gekregen en het was voor hun een geslaagd avontuur. Maar Mike heeft niet in alle koppels vertrouwen, want in een aflevering van Drama Island vertelt Mike dat hij twijfels heeft over de relatie van een ander koppel.

Mike & Evie

Evie en Mike hebben wel al eens eerder meegedaan aan Temptation Island. In het eerste seizoen van het programma deden zij mee als singles en vonden zij helaas geen liefde in het programma. Toch hadden zij al snel contact met elkaar opgenomen na de opnames en zijn nu alweer twee jaar smoorverliefd op elkaar. In het nieuwe seizoen van Temptation Island ging het koppel de ultieme relatietest aan om antwoorden op hun vragen te krijgen. Het was namelijk al snel duidelijk dat Evie heel graag moeder wil worden en Mike hier heel anders overdenkt.

Ondanks dat zij andere meningen hebben, heeft Temptation Island zeker geholpen. Mike gaf aan het einde van de laatste aflevering aan dat zijn deur op een kiertje staat en bereid is om het er met Evie over te hebben. Zij vertrokken samen terug naar Nederland en hebben het avontuur overleefd. Ondanks dat Mike er met zijn vriendin weer vandoor ging heeft hij weinig vertrouwen in een van de andere koppels en vertelt hier meer over in de aflevering van Drama Island bij RUMAG.

Twijfels

Mike en Evie hebben Temptation Island succesvol afgesloten en blikken in de nieuwste aflevering van Drama Island bij RUMAG terug op hun avontuur. Ze vertellen over hun eigen reden om mee te doen, maar bespreken ook de andere koppels. Zo vertelt Mike dat hij weinig vertrouwen heeft in een van de andere koppels.

Hij geeft aan dat de andere koppels voor een hele andere reden mee doen aan Temptation Island dan hij en Evie. Zij hebben namelijk amper jaloezie in hun relatie, terwijl dat bij een ander koppel zoals Joël en Shanta wel heel erg aanwezig is. Ondanks dat hij zichzelf er niet in herkent, begrijpt hij wel dat Shanta in een hele andere levensfase zit. “Ze is een stuk jonger, hè. Ik scheel negen jaar met haar”, vertelt Mike. “Toen ik jonger was, was ik ook jaloers.”

Lees ook: 
Michella Kox en Louisa Janssen doen mee aan dit programma

Gaat het koppel slagen?

Wij zijn met ze alle mega benieuwd of Shanta en Joël het avontuur samen gaan overleven. We weten natuurlijk nog niet of dat gaat lukken, maar Mike heeft een duidelijk antwoord hierop.  “Ik denk dat het op lange termijn niet werkt, maar nu voor hun… Wie ben ik om te zeggen dat dat niet werkt? Zij hebben elkaar daarin gevonden, dus als je beide daar hetzelfde over denkt, zal het werken.” We moeten dus nog even geduld hebben totdat we het definitieve antwoord weten, maar we zitten ieder geval aankomende donderdag weer met een bak popcorn voor de buis.

Watch on YouTube

Beeld: Videoland: Temptation Island