Celebs

OMG! Michella Kox ondergaat een zware operatie

michella-kox-operatie

We kennen Michella Kox natuurlijk allemaal van het programma Echte Meisjes in de Jungle. Zij vertelde dat ze trots was op haar lichaam, maar toch staat er een grote operatie op de planning. "Ik word er schijtziek van, het moet eraf!"

Michella Kox

Dat Michella niet vies is van een ingreepje hier, dat is algemeen bekend. Maar in Echte Meisjes in de Jungle gaf ze toch aan dat ze erg blij was met haar lichaam. Tijdens de opnames werd zij uitgemaakt voor dikke trol door Janice Blok, waar Michella destijds lachend op reageerde. ”Ja ik heb een buikje, maar ik ben ook moeder en ik ben 42. Ik vind dat helemaal niet erg. Ik schaam me daar ook niet voor”, zei ze in het programma. In Echte Meisjes in de Jungle Aftertalk laat ze weten genoeg te hebben van haar buik. ”Ik word er niet goed van”. Michella Kox heeft dus besloten om onder het mes te gaan voor een zware operatie.

View post on Instagram
 

 

Lees ook: 
Om déze bijzondere reden bleef Michella Kox tóch wel in de jungle

Operatie

Ook geeft Michella aan dat het voor haar geen optie is om naar de sportschool te gaan. “Ik houd dat precies een maand vol en dan denk ik: ja Michella, liever te dik in een kist dan een feestje gemist en dan ga ik weer vreten. Het erge is: ik heb hele dunne benen, maar ik heb gewoon echt een pens. Ik word er schijtziek van. Het moet eraf. Ik heb ook al een consult gehad by the way. Ik kan er niet meer tegen.” Het besluit staat dus vast en Michella gaat onder het mes. Wij wensen haar ieder geval heel veel succes!

Beeld: Instagram: @michellakox