Celebs

OMG! Heeft EMIDJ-Michella Kox een nieuwe lover?

michella-kox-liefde

Michella Kox is de afgelopen tijd veel in de media geweest. Ze was dan ook een van de meest besproken kandidaten van het programma Echte Meisjes in de Jungle. De realityster vertelde een paar weken geleden op Valentijnsdag dat zij al vijftien jaar single is, maar heeft Michella Kox nu toch haar nieuwe lover gevonden?

Michella Kox

Michella Kox werd op Valentijnsdag verrast door haar dochter Marja. Zij liet namelijk een tattoo zetten met de geboortedatum van haar moeder. Michella vond dit een heel mooi gebaar en het ontroerde haar ook. Ze plaatste op Instagram een video waarin zij aangaf dat ze al vijftien jaar single is. “Geen man, geen vriend, niks. En ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld, maar als je denkt dat het niet gelukkiger kan, kan het altijd”, vertelde Michella. Hoewel Valentijnsdag nog niet heel lang geleden is, lijkt hier nu toch verandering in te zijn gekomen. In een interview met Shownieuws hint Michella Kox naar haar nieuwe lover.

Lees ook: 
Hilarisch! Michella Kox veilt Janice Blok voor het goede doel

Nieuwe lover

In een interview met Shownieuws had Michella het niet alleen over haar deelname aan het programma Echte Meisjes in de Jungle. Ook haar liefdesleven werd besproken, want heeft Michella Kox een nieuwe lover? Daar geeft ze wel een heel opvallend antwoord op.

Zo wordt er aan Michella gevraagd of zij dit jaar alleen aan het kerstdiner zit of dat iemand haar komt vrijgezellen. “Ik denk dat ik deze kerst niet alleen zit.” Het lijkt er dus op dat de knappe brunette een nieuwe man aan de haak heeft geslagen of ieder geval aan het daten is. Want ondanks dat ze ervan uitgaat dat ze met kerst niet alleen zit, blijft ze wel voorzichtig hierin. “Maar je weet het nooit, dan ben je alweer een half jaar verder”, vervolgt de realityster haar antwoord. Wij wensen haar in ieder geval heel veel geluk in de liefde!

Beeld: videoland

Must reads 👀