Celebs

Michella Kox en Louisa Janssen doen mee aan dit programma

michella-kox-louisa-janssen

Tijdens het programma Echte Meisjes in de Jungle hebben we kennis gemaakt met het duo Michella Kox en Louisa Janssen. Het was al snel duidelijk dat de twee het goed met elkaar konden vinden en voor hilarische televisie zorgden. Helaas is het programma afgelopen, maar niet getreurd want binnenkort doet het duo namelijk mee met dit programma.

Michella Kox & Louisa Janssen

Michella Kox en Louisa Janssen zijn niet meer weg te denken uit de mediawereld en vooral niet van de televisie. Hoewel Echte Meisjes in de Jungle alweer een tijdje voorbij is, is het duo elkaar nog lang niet zat. Ook wij kunnen geen genoeg van ze krijgen en zien ze graag terug op de buis. Gelukkig maakte Videoland bekend dat het duo een eigen programma krijgt, maar dat is niet het programma waar we de twee binnenkort gaan zien. Michella en Louisa doen namelijk mee met het nieuwe seizoen van De Kluis.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Baby nieuws: Love Island-ster in verwachting van eerste kindje

De Kluis

De Kluis is een programma dat te zien is op het YouTube-kanaal van StukTV. Het wordt gepresenteerd door Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens. In dit programma vormen bekende Nederlanders een team overvallers om een kluis inhoud te kraken. Team Stuk is de bewaking die de overvallers proberen te stoppen. Inmiddels staan er al vier seizoenen van De Kluis online en hebben we al veel bekende presentatoren, realitysterren, YouTubers en rappers voorbij zien komen. Gaat het Michella Kox en Louisa Janssen lukken om de kluis te kraken? Het nieuwe seizoen van De Kluis is vanaf 6 mei om 17:00 uur te zien op het YouTube kanaal van StukTV.

View post on Instagram