Celebs

Hilarisch! Michella Kox veilt Janice Blok voor het goede doel

michella kox veilt bord

Na acht weken is Echte Meisjes in de Jungle aan een einde gekomen. Na alle chaos in Laos blikken de meisjes nog voor de laatste keer terug op hun avontuur in een reünie aflevering. Michella en Janice konden het al snel niet met elkaar vinden, maar Michella wil toch nog iets positiefs eruit halen.

Michella Kox en Janice Blok

Gisteren hebben we allemaal kunnen genieten van de reünie aflevering van Echte Meisjes in de Jungle. Hoewel de reünie netjes begint, komen er al snel irritaties bij de meisjes naar boven. Dat Michella Kox en Janice Blok elkaar niet moeten, was al snel duidelijk tijdens het programma, maar werd ook nog een keer bevestigt in de reünie aflevering. Michella en Janice hebben nog steeds grote haat aan elkaar, maar Michella wil voor de laatste keer nog iets nobels doen.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Michella Kox sneert naar EMIDJ-collega: ‘Zij is zó dom’

Goede doel

Na de reünie heeft Michella een souvenir voor haarzelf meegenomen. Michella had het levensgrote bord van haar grootste vijand gestolen na de opnames van de reünie aflevering. Zij heeft grootste plannen met het bord en wil het bord veilen voor het goede doel. ‘Janice heeft sowieso fans en ik ook, dus dan ga ik die borden gewoon veilen. Dan ben ik van haar af en van mezelf’, vertelt Michella in een interview met RTL Boulevard. ‘Mijn fans vinden Janice niet zo leuk en willen het bord bij de container zetten en in de fik steken, maar dat is niet de bedoeling ik wil er echt iets goeds mee doen, want ik geloof echt in karma. Dus een echte fan van Janice die hem niet in de fik wil steken of bij het vuil wil zetten mag een bod doen.’

De opbrengsten van het bord gaan naar Turkije, geeft Michella aan. ‘Janice kan mijn bord terugkrijgen als ze hem wel veilt en doneert aan Turkije, dan mogen jullie het bord nu meenemen.’ Wil je zelf het goede doel steunen? Houd dan de TikTok en Facebookpagina van Michella in de gaten. En wie weet heb jij straks het bord van Janice in je woonkamer staan.

Beeld: Instagram: @michellakox