Films & Series

Michele Morrone (Massimo) deelt voorproefje van nieuwe ‘365-days’ film

voorproefje 365-days-film

Het is inmiddels al een tijdje bekend dat er een derde film van ‘365-days’ aan zit te komen. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, want de release datum is bekend en Michele Morrone, die Massimo speelt, geeft ons alvast een voorproefje. 

Massimo deelt voorproefje van nieuwe ‘365-days’-film

Get ready voor nog meer spicy scènes!

Tweede film

In het tweede deel van de film-reeks zagen we hoe Laura en Massimo een normaal leven probeerde te leiden, maar helaas ging dit niet helemaal zoals gepland. De rivalen van Massimo hadden het namelijk op Laura gemunt. Ze had een fling met een van zijn rivalen. De film eindigde in een cliffhanger nadat Laura werd neergeschoten. Het blijft nu nog maar de vraag of ze het zal overleven.

Lees ook
OMG! Riverdale gaat definitief stoppen na 7 seizoenen

De eerste beelden van de film

Inmiddels is er al wat meer bekend over de nieuwe ‘365-days’-film. Michele Morrone, die de rol van Massimo vertolkt, geeft ons alvast een voorproefje. Op Instagram toont hij de eerste vier minuten van de film. Massimo staat bij een graf samen met Laura’s beste vriendin. Wij zijn heel erg benieuwd of Laura nog leeft, maar daar zullen we binnenkort al antwoord op krijgen. De release datum van de film is namelijk al op 19 augustus.

Kijk de eerste beelden hieronder:

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram: @365dnimovienetflix

Must reads 👀