Beauty

Met dit geweldige product verberg je gemakkelijk jouw puistjes

puistjes-verbergen

Niemand zit te wachten op die vervelende puistjes, vooral niet als je een belangrijke afspraak hebt. Vaak proberen we deze dan te verbergen met make-up, maar toch zien we dat dat vaak niet het resultaat geeft waar we op hopen. Maar daar komt met dit product nu verandering in.

Puistjes verbergen

Het product waar we het over hebben is de Fenty Blemish Defeat’r van het merk Fenty. En dat merk is de afgelopen tijd al heel populair onder make-up lovers, maar dat is niet zo gek, want het is opgericht door niemand minder dan zangeres Rihanna.

Inmiddels heeft het merk al verschillende producten in het assortiment die door haar zijn gecreëerd en daar wordt er dus nu weer eentje aan toegevoegd. En niet alleen wij zijn van de Fenty Blemish Defeat’r, want het product gaat momenteel viral op TikTok en schijnt dus heel goed te werken voor het verbergen van puistjes.

Hoe gebruik je dit product?

Maar hoe verberg je je puistjes dan met dit product? Als eerste is het belangrijk dat je huid gereinigd en droog is. Daarna breng je een kleine hoeveelheid van de Fenty Blemish Defeat’r aan op je huid, zodat dit een laagje over je puistje vormt. En daarna kan je dus gemakkelijk je make-up aanbrengen, zonder dat je last hebt van rode bultjes op je gezicht.

Dit product geeft je huid dus een egale uitstraling en dat is wat we natuurlijk allemaal zo graag willen. Op TikTok hebben we al veel verschillende video’s voorbij zien komen van meiden die obsessed zijn met dit product. En wij snappen nu dus wel waarom.

View post on TikTok

Viral op TikTok

Volgens de meiden op TikTok werkt dit product dus echt. De volgers op het socialmediaplatform zijn dan ook erg enthousiast over dit nieuwe product van Fenty Beauty. “Innovatief en interessant, ik moet het proberen de volgende keer dat ik een kleine uitbraak heb”, schrijft iemand op TikTok.

En een andere volger reageert met: “Ik heb ervan gedroomd dat iemand dit zou uitvinden sinds de middelbare school. Eindelijk!!!!!” En ook lezen we: “Als dit werkt… neem dan al mijn geld.”

Beeld: tiktok