Celebs

Merel Beks deelt goed nieuws: ‘Droom is eindelijk uitgekomen’

goed-nieuws-merel

We kennen Merel Beks door haar deelname aan The Bachelor en natuurlijk ook als als ex van Thomas van der Vlugt. Maar dat is natuurlijk niet het enige waar ze mee bezig is in haar leven. Gisteren deelde Merel goed nieuws op haar Instagram, haar droom is namelijk eindelijk uitgekomen!

‘Childhood dream completed’

Als je Merel een beetje volgt op haar socials, weet je dat ze al een hele tijd druk bezig is met haar studie als tandarts. Gisteren plaatste zij een foto op haar Instagram Stories in een tandartspraktijk, het lijkt erop dat haar droom werkelijkheid is geworden! De tekst bij de foto luidt: “Goedemorgen, mijn naam is Merel. Ik ben tandarts.” So cool!

De tekst gaat verder onder de foto

Hier hield Merel niet op en ook op haar account plaatst ze een foto van zichzelf naast een tandartsstoel. Onder de post schrijft ze de woorden “Childhood dream completed”. De trotse brunette laat weten aan haar volgers dat ze vandaag haar eerste officiële dag heeft als ‘Tandarts Merel’. Na jarenlang blokken en studeren heeft ze dan eindelijk haar droom werkelijkheid gemaakt! “Zo gek dat ik hier 6 jaar lang voor heb gestudeerd, en wat was het het waard”, gaat ze verder.

Lees ook:
Merel Beks doet boekje open over de einddate met Thomas van der Vlugt

Beetje spannend

Goed nieuws voor Merel dus, maar ze wil ook nog even wat belangrijk advies meegeven aan haar volgers! “Iedereen die twijfelt om te gaan studeren of door te studeren, ook als je niet weet wat je wilt – doe het! Ik ben zó blij dat ik het heb gedaan, jullie moesten eens weten hoe blij ik ben dat ik nu eindelijk het vak mag uitvoeren waar ik een passie voor heb. Ook al vind ik het ook een beetje spannend haha.”

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @merelbeks

Must reads 👀