Celebs

Merel van de Bachelor deelt verdrietig nieuws: ‘Ik ga je ontzettend missen’

Merel de Bachelor

Merel Beks kennen we allemaal van haar deelname aan de Bachelor. Ze probeerde toen het hart van Thomas van der Vlugt te veroveren. Tijdens het programma vertelde Merel openhartig dat haar moeder was overleden en dat ze het daar erg moeilijk mee had. Op Instagram deelt ze nu het verdrietige nieuws dat ook haar vader plotseling is overleden. 

Sad news! De vader van Merel Beks is overleden

“De juiste woorden hiervoor zijn niet te vinden. Enerzijds leef ik in een soort waas op de automatische piloot anderzijds voel ik zo ongelofelijk veel verdriet, fysiek en mentaal die ik niet kan omschrijven,” deelt Merel op Instagram.

Felste ster

Merel Beks kennen we natuurlijk als winnares van de Bachelor met Thomas van der Vlugt, waarin zij tijdens het programma openhartig vertelde dat haar moeder is overleden toen zij 4 jaar oud was. Ze vertelde toen ook dat haar vader altijd zei dat haar moeder de felste ster aan de hemel is. Vandaag deelt Merel het verdrietige nieuws dat ook haar vader is overleden.

‘De juiste woorden hiervoor zijn niet te vinden.’

“M’n steun, m’n allerbeste vriend, mijn held, mijn vader en daarnaast moeder tegelijkertijd. Afgelopen weekend zo plotseling van ons ontnomen”, begint Merel haar bericht. “De juist woorden hiervoor zijn niet te vinden. Enerzijds leef ik in een soort waas op de automatische piloot, anderzijds voel ik zo ongelofelijk veel verdriet, fysiek en mentaal die ik niet kan omschrijven. Om geen afscheid genomen te kunnen hebben. Om je niet de laatste keer te vertellen hoeveel ik van je hou en hoe trots ik ben dat we door jou zulke sterke personen zijn geworden”, aldus Merel.

‘Ik ben zo dankbaar voor je’

Ook vertelt Merel dat zij en haar broer toen haar moeder is overleden altijd op één stonden bij haar vader en er altijd voor hen gezorgd werd: “Jij was mijn steunpilaar, je wist altijd alles en als ik een vraag had was jij degene die ik belde – ook al was ik het niet altijd met je eens haha. Jij kon altijd een glimlach op mijn gezicht toveren. Ik ben zo dankbaar voor je, in alle goede en zware tijden was jij er – altijd.”

“Maar ik weet dat je nu met mama bent en dat jullie nu eindelijk weer samen zijn. Jullie waken nu samen over ons en hebben altijd het beste voor ons gewild, dat gaan we waarmaken. Dat beloof ik met m’n hele hart! Zoals jij het zou zeggen: ‘Ik hou van jullie, dat gaat nooit over'”, aldus Merel. Wij wensen vinden het heel dapper dat Merel dit deelt en wensen haar onwijs veel sterkte toe in deze verdrietige tijd.

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram: @merelbeks

Must reads 👀