Celebs

Merel Beks van de Bachelor gespot met een nieuwe lover

merel-beks-nieuwe-lover

Merel Beks heeft meegedaan aan het tweede seizoen van De Bachelor. Zij wist het hart van Thomas van der Vlugt te veroveren en ging er toen met de laatste roos vandoor. Helaas was deze relatie van korte duur, want Thomas kon zijn handjes niet thuis houden. Merel was ontzettend gekwetst en deelde dit ook met haar volgers. Gelukkig is ze er weer helemaal bovenop gekomen en is de brunette nu gespot met een nieuwe lover.

Merel Beks

Merel Beks stond weer open voor een nieuwe liefde en besloot zich daarom op te geven voor het tweede seizoen van De Bachelor. Zij hoopte deze liefde te vinden bij presentator Thomas van der Vlugt. Eenmaal in de villa ging Merel gemakkelijk door de afleveringen heen. Ook tijdens de dates was er duidelijk een klik tussen de twee te zien en hadden zij het erg gezellig met elkaar. Het is daarom ook geen verrassing dat Merel er met de laatste roos vandoor ging.

In Nederland heeft het stel nog een tijdje gedate en hebben zij zelfs een relatie gekregen. Helaas was de relatie van korte duur, want op verschillende juicekanalen kwam naar voren dat Thomas niet loyaal zou zijn geweest. Oei! Merel was hier kapot van en deelde dit nieuws op Instagram met haar volgers. Het heeft weer even een tijdje geduurd tot de brunette zich opnieuw durfde open te stellen, maar op Koningsdag hebben volgers Merel Beks gespot met een nieuwe lover.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Sylvia Geersen over Bachelorette: “Dat moment is niet uitgezonden”

Nieuwe lover

Afgelopen week hebben we weer allemaal de verjaardag van onze koning mogen vieren, zo ook Merel Beks. Zij leek het op deze dag wel héél erg naar haar zin te hebben. Het juicekanaal @lifeofyvonne deelde namelijk een foto van Merel. Op deze foto was te zien dat zij samen met een andere man in de McDonald’s staat. Ze staan erg dichtbij elkaar en genieten samen van een heerlijke portie kipnuggets. Zou dit dan toch echt Merel Beks haar nieuwe lover zijn? Wij zijn ieder geval mega blij dat ze weer helemaal happy is en misschien de liefde wel weer heeft gevonden.

Beeld: Instagram: @merelbeks

Must reads 👀